Epic Games 3 Haziran Gizemli Oyunu Tahmini

Hadi be Epic formundasın çok iyi gidiyorsun. Birde Fall Guys ver tam yokuşa git.
Fall Guys verirse gerçekten çok üzülürüm.38 TL çöp olmuş demektir
Hmmm. Bence haftaya Cyberpunk 2077 bedava olabilir. Pardon Cyberbug 2077.
Onun ihtimali bile yok.Oyun daha yeni çıktı ve fiyatı çok yüksek yani net bir şekilde söylüyorum;İMKANSIZ.

Hadi be Epic formundasın çok iyi gidiyorsun. Birde Fall Guys ver tam yokuşa git.
Verirse gerçekten üzülürüm oyuna 2 hafta önce para verdim. Ayrıca hileler oyunu işgal edebilir. İyi yanı ise oyuncu sayısı artar.
Onun ihtimali bile yok.Oyun daha yeni çıktı ve fiyatı çok yüksek yani net bir şekilde söylüyorum;İMKANSIZ.
NBA2K21 de çok pahalıydı ama bedava oldu.
Hocam şaka yapıyorum bedava yapsa bile oyunu oynayacak sistem yok.

Ben artık bu Epic Games'e olan inancımı kaybettim Ela. O kadar mantıklı sebeplerle Battlefield 5 ila Horizon Zero Dawn oyunları verilir sanıyorduk ya da hadi bilemedik Tomb Raider serisinden biri veya Assassin's Creed serisinden biri çıkar ama hile ile dolu bir Among Us oyunu verdiler. Umutlandırıp utandırdılar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı