Arkadaşlar merhaba. Epic Games'ten 707 TL tutarında bir alışveriş yaptım ve 60 TL'lik kuponun uygulanmadığını fark ettim. Ne önerirsiniz acaba? İade edip tekrar alayım diyorum ama iade kaç günde hesabıma geçer bilginiz var mı? Ya da daha önce bu konuda deneyimi olan.
Arkadaşlar merhaba. Epic Games'ten 707 TL tutarında bir alışveriş yaptım ve 60 TL'lik kuponun uygulanmadığını fark ettim. Ne önerirsiniz acaba? İade edip tekrar alayım diyorum ama iade kaç günde hesabıma geçer bilginiz var mı? Ya da daha önce bu konuda deneyimi olan.
Sepette kuponu seçmek gerekiyordu sanırım. Sonrasında kaç oyun 80₺ üzerinde ise o kadar kupon ekliyordu otomatik. İade edin indirimler bitmeden gelir her türlü.
İadelerin geçmesi uzun sürüyor indirimi yüksek ihtimal kaçırırsınız. Ama oyunlara 700TL'yi topluca vermeyi göze almışsınız gibi bence çokta dert değil.
@Cpt Price Kupon tek seferlik değil mi? Resimde gördüğüm kadarıyla Cyberpunk'a uygulanmış kupon, 64.5 liraya almışsın. İade etmene gerek yok bence, boşuna uğraş ve zaman kaybı olur.
@Cpt Price kupon tek seferlik değil mi? Resimde gördüğüm kadarıyla Cyberpunk'a uygulanmış kupon, 64.5 liraya almışsın. İade etmene gerek yok bence, boşuna uğraş ve zaman kaybı olur.
@Cpt Price Kupon tek seferlik değil mi? Resimde gördüğüm kadarıyla Cyberpunk'a uygulanmış kupon, 64.5 liraya almışsın. İade etmene gerek yok bence, boşuna uğraş ve zaman kaybı olur.