Epic Games açılıp kapanıyor

baristahtasiz

Hectopat
Daha fazla  
Herkese selam, benim bir sorunum var e. Pic Games'i açmaya çalışıyorum ancak açamıyorum. Yani açılmama degil açıyorum, 1 saniye içinde 2-3 kere kapanıp açılıyor. Kendi kendine ben hiçbir şey yapmıyorum. Silip tekrar yükledim onar yaptım hiçbir şey olmadı.

Herkese selam, benim bir sorunum var e. Pic Games'i açmaya çalışıyorum ancak açamıyorum. Yani açılmama degil açıyorum, 1 saniye içinde 2-3 kere kapanıp açılıyor. Kendi kendine ben hiçbir şey yapmıyorum. Silip tekrar yükledim onar yaptım hiçbir şey olmadı.

Bende de aynısı.

Bir kaç kişide daha olmasına bağlayarak güncelleme sonrası bir problem oluşmuş olabilir.

Mesajı gönderirken bir deneme yapayım dedim. İndirip kurdum ve sorunsuz şekilde giriş yaptım. Kaldırıp yeniden kurmayı deneyin belki düzelir.

Bir kaç kişide daha olmasına bağlayarak güncelleme sonrası bir problem oluşmuş olabilir.

Mesajı gönderirken bir deneme yapayım dedim. İndirip kurdum ve sorunsuz şekilde giriş yaptım. Kaldırıp yeniden kurmayı deneyin belki düzelir.
yazdıgımı okursan silip indirdim 2 kere hemde hatta setup ı bile tekrar indirdim

Bende de aynısı var. Sıkıntının benden kaynaklı olduğunu düşünüyordum, ama sizde de varsa Epic'te büyük ihtimalle bir sıkıntı var 2-3 güne düzelir tahminimce.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı