Epic Games Alışveriş Yapamama Sorunu

Ben de aynı problemden muzdarip oldum. Ücret kartımdan 4 defa çekilmesine rağmen oyunu alamadım. Garanti Bankı aradığımda ise çekimlerin iptal edilemeyeceğini ve kartımın alışverişe açık olduğunu söyledi. Artık oyun almaktan vazgeçtim, çekilen ücretleri kurtarabilirsem şükredeceğim.
Hocam oyun kütüphaneniz de gözükmüyor mu? Şu an ön siparişte bir çok oyun erişime açık olmadığı için kafa karışıklığı yapmasın.

Dostlar aynı sorunu bende yaşıyorum dün akşam world war z'yi aldım, bu sabah başka bir oyun daha alacaktım ki aynı hatayı aldım yaklaşık 9 saattir deniyorum ve hala aynı hatayı veriyor 2 farklı kart denedim, bunun belli bir çözüm yolu var mı acaba bulabildiniz mi?

arkadaşlar sorun bence epic games den kaynaklı dün iki oyun aldım bugün alamıyorum defalarca denedim. en sonunda bankayı aradım herhangi bir bloklanmış işleminiz yok dedi. yarın tekrar deneyeceğim.

@Taptic Bankayla konuştum hem Yapı kredi hem de Ziraat ile ikisi de bir problem olmadığını, yurt içi ve yurt dışı alışverişe açık olduğunu söyledi. Buna rağmen hiçbir düzelme yok. Sinirden hesabı sildim, bir kaç gün daha çözüm ararım olmazsa da Epic Games ile işim olmaz daha. Ticketlarıma da geri dönüş yapmıyorlar.

Vakıfbank ile alış-veriş yapabilir miyim? Farklı bir bankadan ödeme yapınca ekstra ücret kesiyor mu?

Şuan banka kartı denediğim zaman kartı görmüyor. Bu kart geçersiz diyor. Arkadaşlarımda hiçbir problem olmadı tek seferde aldılar ama tekrar denediklerinde olmadı. Bankalarla ilgili bir problem olduğunu düşünmüyorum şuan bence tamamiyle Epic Games'in sorunu ve bir an önce düzeltmezlerse çok kullanıcı kaybedebilirler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı