AŞUWA.mirzabey66
Hectopat
Evet doğru bilgi ben aldım şuan.
Epic Games'in bize garezi falan var mı bilmem ama artık mizah ve eğlencenin şu siteden acilen kaldırılması lazım. Bu kategoride açılan konular cidden komik değil.
Buradan bir Twitter mizahı beklemek zaten hata olur. Twdeki kadar gevşek davranacak olsam süresiz uzaklaştırma almam gerek.Epic Games'in bize garezi falan var mı bilmem ama artık mizah ve eğlencenin şu siteden acilen kaldırılması lazım. Bu kategoride açılan konular cidden komik değil.
Komik değilse girmeyin yazmayın konudan çıkın bunlar zor şeyler değil herkesin mizah anlayışı farklıdır.
Buradan bir Twitter mizahı beklemek zaten hata olur. Twdeki kadar gevşek davranacak olsam süresiz uzaklaştırma almam gerek.
Sizin bir şeyi komik bulmamanız onun kaldırılmasını gerektirmiyor ek olarak. Her hoşumuza gitmeyeni yasaklamak, kaldırmak gibi bir yetkimiz yok.
Yahu arkadaşım tamam değil, komik olmasın da, sen beğenmedin bir şeyi diye yasaklayıp kaldıralım mı? Fikir beyan etmek kadar doğal ne var?Bu mizah falan değil. Başlıkta mizah ögesi bile yok. Her cümlenin sonuna parantez içinde ünlem koyunca da mizah olmuyor. Turbox güç kaynakları cidden patlıyor sjsj, bak ben de artık komiğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.