Epic Games Almanlara RDR 2 Vermiş!

Epic Games'in bize garezi falan var mı bilmem ama artık mizah ve eğlencenin şu siteden acilen kaldırılması lazım. Bu kategoride açılan konular cidden komik değil.
Buradan bir Twitter mizahı beklemek zaten hata olur. Twdeki kadar gevşek davranacak olsam süresiz uzaklaştırma almam gerek.

Sizin bir şeyi komik bulmamanız onun kaldırılmasını gerektirmiyor ek olarak. Her hoşumuza gitmeyeni yasaklamak, kaldırmak gibi bir yetkimiz yok.

Komik değilse girmeyin yazmayın konudan çıkın bunlar zor şeyler değil herkesin mizah anlayışı farklıdır.

Buradan bir Twitter mizahı beklemek zaten hata olur. Twdeki kadar gevşek davranacak olsam süresiz uzaklaştırma almam gerek.

Sizin bir şeyi komik bulmamanız onun kaldırılmasını gerektirmiyor ek olarak. Her hoşumuza gitmeyeni yasaklamak, kaldırmak gibi bir yetkimiz yok.

Bu mizah falan değil. Başlıkta mizah ögesi bile yok. Her cümlenin sonuna parantez içinde ünlem koyunca da mizah olmuyor. Turbox güç kaynakları cidden patlıyor sjsj, bak ben de artık komiğim.

Bana Cyberpunk 2077 verdi(!)
Cyberpunk 2077.PNG

Bu mizah falan değil. Başlıkta mizah ögesi bile yok. Her cümlenin sonuna parantez içinde ünlem koyunca da mizah olmuyor. Turbox güç kaynakları cidden patlıyor sjsj, bak ben de artık komiğim.
Yahu arkadaşım tamam değil, komik olmasın da, sen beğenmedin bir şeyi diye yasaklayıp kaldıralım mı? Fikir beyan etmek kadar doğal ne var?

Bence de çok komik değil ama “bunu beğenmedim, kaldırın” demiyorum. Komik veya değil, senin tekelinde bir şey değil insanlara karışmak. Sana zararı yok, istemiyorsan girmezsin konuya olur biter.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı