Çözüldü "Epic Games başlatıcısı hazırlanıyor" ekranında kalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Odios01

Hectopat
Merhabalar. Epic Games'i sadece ücretsiz oyun verdiği için kullanıyorum. Dün ücretsiz verdiği bir oyunu denemek için girecektim ama "Epic Games başlatıcısı hazırlanıyor"da kalıyor. İnternette baktığımda "yönetici olarak çalıştırın", "Epic Games'i silip, tekrardan kurun" gibi şeyler yazıyordu. Silmekte istiyorum daha yeni bir oyun yükledim. Oyunlar da silinecek, silinmesini de istemiyorum şimdilik. Oyunlar olmasa direkt olarak Launcher'ı sileceğim de, oyunlardan dolayı silmekte istemiyorum. Bir çözüm var mı?

Hocam beleşten çözüm kasıyorsunuz he. Kıskanmadım değil.

Konu sahibine gelince yoğunluktan dolayı birkaç kişi aynı konuyu açtı, sorun sizde değil.

Ben mesajı yazıyorum, onlar da çözüme layık görüyor demek ki. 😊

Epic çöktüde nıye bazı kısıler oyunda mesela Ark GTA 5 Online de

Epic Games çöktü diye oyun kapanacak değil. Daha önceden oyuna girmiş oldukları için hala oyundalar. Şu an izlediğim bir yayıncı da Epic Games'ten Genshin Impact oynuyor. Oyunu kapattığı an tekrar giremeyecek yani.

Hocam vallahi ya derslerden kafam şişiyor biraz eğleneyim diye oyun oynayayım diyorum bir bakıyorum yine çökmüş aaa nasıl olur?
Hocam siz ben olabilir misiniz?
Hocam beleşten çözüm kasıyorsunuz he. Kıskanmadım değil.

Konu sahibine gelince yoğunluktan dolayı bir kaç kişi aynı konuyu açtı, sorun sizde değil.
Epic Games çöktü diye oyun kapanacak değil. Daha önceden oyuna girmiş oldukları için hala oyundalar. Şu an izlediğim bir yayıncı da Epic Games'ten Genshin Impact oynuyor. Oyunu kapattığı an tekrar giremeyecek yani.
Yardımlarınız için teşekkürler. Sorunun bende olduğunu düşünerek kendimi sürekli kasıyordum. Ortalama ne kadar süre sonra düzelir Epic?
Not: Şimdi girmeyi denedim ve oldu. Şu anlık için herhangi bir sorun gözükmüyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı