Specialagent58
Hectopat
Daha iyi bakıyım ben eve gidince sağolun.Aynen Mesela yanına Mafia+Hades oyunlarinı alırsanız
98
90
20
Toplamda 208 tl yerine 156 tl ödeyeceksiniz
Ben 15 biliyorum![]()
Daha iyi bakıyım ben eve gidince sağolun.Aynen Mesela yanına Mafia+Hades oyunlarinı alırsanız
98
90
20
Ben 15 biliyorum![]()
Patladık![]()
Hocam 199 TL'yi geçince indirim yapıyor ama bedava oyunla ilgili bir kupon göremiyorum yarına kadar geçerli bedava oyun var koyuyorum indirim yapmıyor sadece 200 TL olayı var siz onu niçin dediniz?Aynen Mesela yanına Mafia+Hades oyunlarinı alırsanız
98
90
20
Ben 15 biliyorum![]()
520 milyon dolae canlarını sıkmış olabilir. Kış indirimlerini kastediyorsanız 29 aralığa kadar o kesin bilgiHell let loose ve Mass Effect tek beğendiklerim.
2023 de ücretsiz oyun vermeye devam edecek mi acaba ?
Tamam bedava oyunla ilgisi yok yani onu yaptım zaten. Siz bedava oyunuda eklemeniz gerekiyor falan demişsiniz o olay ne acaba dedim de.200 tl lik sepet oluşturduğunuzda satın alım yaparken %25 indirimi uyguluyor. Telefondan gösteremiyorum
Bazen otomatik vermiyor da ondan söyledimTamam bedava oyunla ilgisi yok yani onu yaptım zaten. Siz bedava oyunuda eklemeniz gerekiyor falan demişsiniz o olay ne acaba dedim de.
bugünün oyunu tutmadı umarım Hell Let Loose'da tutmaz çünkü oyunun şuanki kitlesi aşırı iyi ve sakin. Eğer bedava verirse hile kaynayacak ve toksik türkler oyunu basacakSadece Hell Let Loose bile yeter. Mass Effect Legendary Edition da çok iyi ama Prime verdiği için çok da heyecanlandırmadı.
Liste zaten 20 aralıkta falan çıktı. Bugün patladılar.Bütün heyacanı kaçtı işte
Liste doğru galiba 20 aralığa kadar hepsi verildi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.