W WTRHARYD Zeptopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #1 Arkadaşlar yeni bir Epic Games hesabı aldım hesabın her şeyini degiştirdim fakat bölge değiştiremedim. Bölge degiştirmenin bir yolu var mıdır ya da degiştirmezsem şu an Rusya'ya baglı oyunlarda ping olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Eylül 2021
Arkadaşlar yeni bir Epic Games hesabı aldım hesabın her şeyini degiştirdim fakat bölge değiştiremedim. Bölge degiştirmenin bir yolu var mıdır ya da degiştirmezsem şu an Rusya'ya baglı oyunlarda ping olur mu?
4 401533 Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 2.214 Çözümler 7 3 Eylül 2021 #2 Epic desteğe başvurabilirsin. Artı 0 Eksi
EmrahGK Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 1.451 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci :) 3 Eylül 2021 #3 Epic Games, bölge kilitlemeyi kullanır. Bir bölgede oyun satın alırsanız, başka bir bölgede oynayamazsınız. (Epic Games uses region locking. If you buy a game in one region, you won't be able to play it in another.) Artı 0 Eksi
Epic Games, bölge kilitlemeyi kullanır. Bir bölgede oyun satın alırsanız, başka bir bölgede oynayamazsınız. (Epic Games uses region locking. If you buy a game in one region, you won't be able to play it in another.)
KS KS W WTRHARYD Zeptopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #4 EmrahGK dedi: Epic Games, bölge kilitlemeyi kullanır. Bir bölgede oyun satın alırsanız, başka bir bölgede oynayamazsınız. (Epic Games uses region locking. If you buy a game in one region, you won't be able to play it in another.) Genişletmek için tıkla... peki ping olurmu Artı 0 Eksi
EmrahGK dedi: Epic Games, bölge kilitlemeyi kullanır. Bir bölgede oyun satın alırsanız, başka bir bölgede oynayamazsınız. (Epic Games uses region locking. If you buy a game in one region, you won't be able to play it in another.) Genişletmek için tıkla... peki ping olurmu