Epic Games Yaş nasıl değiştirilir?

Ya ben Epic hesabını 6 yıl önce açmıştım o zaman yaşımı nasıl yaptım bilmiyorum da şuan 18 olmama rağmen ebeveyn kontrolleri tarzı bir şey oluyor. Rocket League'te falan chate bir şey yazılmıyor falan kısıtlı hesap resmen. Bunu çözme yolu var mı ?
Yok malesef ben denedim baya olmadı

Ya ben Epic hesabını 6 yıl önce açmıştım o zaman yaşımı nasıl yaptım bilmiyorum da şu an 18 olmama rağmen ebeveyn kontrolleri tarzı bir şey oluyor. Rocket League'te falan chate bir şey yazılmıyor falan kısıtlı hesap resmen. Bunu çözme yolu var mı?

18 olunca düzelir otomatik olarak.

Merhaba. Ben 17 yaşındayım ve Witcher 3 Complete Edition almak istiyorum ama 18 yaş üstü. O yüzden uyarı veriyor. Doğum tarihimi nasıl değiştirebilirim?

Ben değişik bir şekilde aldım istersen anlatayım. Şimdi dostum Epic Games web sitesinden girip kendi hesabından çık sonra almak istediğin oyuna gir orada sana doğum tarihi soracak oradan tarihi büyük olacağın şekilde gir ve satın al sonra senden hesabına girmeni isteyecek oradan hesabına gir ardında aynı şekilde sana yaş kısıtlaması ekranı gelecek ama aldırma hemen sipariş ekranı gelecek oradan satın alabilirsin. Denedim oldu yani istersen dene zor değil.

Ben değişik bir şekilde aldım istersen anlatayım. Şimdi dostum Epic Games web sitesinden girip kendi hesabından çık sonra almak istediğin oyuna gir orada sana doğum tarihi soracak oradan tarihi büyük olacağın şekilde gir ve satın al sonra senden hesabına girmeni isteyecek oradan hesabına gir ardında aynı şekilde sana yaş kısıtlaması ekranı gelecek ama aldırma hemen sipariş ekranı gelecek oradan satın alabilirsin. Denedim oldu yani istersen dene zor değil.

O kadarına gerek yok alacağı oyunu istek listene atıp sepetine geçir. Bu şekilde de satın alabilirsin.

Oldu hocam teşekkürler.

Ya ben Epic hesabını 6 yıl önce açmıştım o zaman yaşımı nasıl yaptım bilmiyorum da şu an 18 olmama rağmen ebeveyn kontrolleri tarzı bir şey oluyor. Rocket League'te falan chate bir şey yazılmıyor falan kısıtlı hesap resmen. Bunu çözme yolu var mı?

Rocket League de oyun ayarlarına baktın mı? Çünkü bende de aynı sorun olmuştu. Oyun ayarlarına bakayım dedim çözümü orada buldum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı