Epic Games Yaş nasıl değiştirilir?

Hocam oyun sayfasına girmesine izin vermiyor. Bu ürüne erişimin engellendi deyip mağazaya geri gönderiyor.

Mağazada oyunun adını arattıktan sonra alacağın oyunu bulup sağ üstteki artı işaretine tıklayın istek listenize eklenmiş oldu. Daha sonra istek listenize gidin ve oyunu sepete geçire tıklayın sepetten satın alabilirsiniz.

Ben değişik bir şekilde aldım istersen anlatayım. Şimdi dostum Epic Games web sitesinden girip kendi hesabından çık sonra almak istediğin oyuna gir orada sana doğum tarihi soracak oradan tarihi büyük olacağın şekilde gir ve satın al sonra senden hesabına girmeni isteyecek oradan hesabına gir ardında aynı şekilde sana yaş kısıtlaması ekranı gelecek ama aldırma hemen sipariş ekranı gelecek oradan satın alabilirsin. Denedim oldu yani istersen dene zor değil.
kendi hesabımdan çıkış yapamıyorum

Mağazada oyunun adını arattıktan sonra alacağın oyunu bulup sağ üstteki artı işaretine tıklayın istek listenize eklenmiş oldu. Daha sonra istek listenize gidin ve oyunu sepete geçire tıklayın sepetten satın alabilirsiniz.

Mağazada arama yapınca olmuyor işte. Önerilenlerde çıkması lazım. Öyle sepete ekleyebildim. Peki alınca sorunsuz oynayabiliyor muyuz?

Ben değişik bir şekilde aldım istersen anlatayım. Şimdi dostum Epic Games web sitesinden girip kendi hesabından çık sonra almak istediğin oyuna gir orada sana doğum tarihi soracak oradan tarihi büyük olacağın şekilde gir ve satın al sonra senden hesabına girmeni isteyecek oradan hesabına gir ardında aynı şekilde sana yaş kısıtlaması ekranı gelecek ama aldırma hemen sipariş ekranı gelecek oradan satın alabilirsin. Denedim oldu yani istersen dene zor değil.
oldu sağ ol

Mağazada arama yapınca olmuyor işte. Önerilenlerde çıkması lazım. Öyle sepete ekleyebildim. Peki alınca sorunsuz oynayabiliyor muyuz?

Oynarsın. Arama kısmına yazdıktan sonra entere bas.

Ekran görüntüsü 2023-12-23 210344.png

(Rocket League de oyun ayarlarına baktın mı? Çünkü bende de aynı sorun olmuştu. Oyun ayarlarına bakayım dedim çözümü orada buldum.
Normalde Rocket League Steam hesabımda var ama bazen Epic hesabımla giriş yapıyor otomatik. (Hesap içeriği aynı sadece bağlı olan Epic oluyor kendi kendine anlamadım nasıl.) Eğer oyun açılınca Steam'den girdim gibi gözükürse chatte falan sıkıntı olmuyor ve chat ayarlarını değiştirebiliyorum ama Epic'ten girdim gibi gözükünce sadece hızlı sohbetleri açıp kapatabiliyorum diğerleri otomatik kapalı oluyor.

Merhaba. Ben 17 yaşındayım ve Witcher 3 Complete Edition almak istiyorum ama 18 yaş üstü. O yüzden uyarı veriyor. Doğum tarihimi nasıl değiştirebilirim?
merhabalar öncelikle almak istediğin oyunu arama kısmında arat ondan sonra enter tuşuna bas oyunlar çıkınca üstlerine geldiğin zaman istek listesine ekleme var ekledikten sonra listene gidip sepete ekle diyebilirsin

Ya ben Epic hesabını 6 yıl önce açmıştım o zaman yaşımı nasıl yaptım bilmiyorum da şu an 18 olmama rağmen ebeveyn kontrolleri tarzı bir şey oluyor. Rocket League'te falan chate bir şey yazılmıyor falan kısıtlı hesap resmen. Bunu çözme yolu var mı?

Epic uygulamasında oturum aç, profiline tıkla, hesap > tarayıcıda açılan sayfadan, ebeveyn kontrolleri, pin yoksa oluştur, SS'ini alabilirsin, oradan detaylı ayarlamaları yaparsın. Türkçe zaten.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı