Epic Games çöktü mü?

Arkadaşlar merhaba, Epic hesabıma bir türlü giremiyorum. Girince sürekli captcha hatası veriyor. Ne yaptıysam olmadı. Bir sürü oyun da var hesapta. Acaba genel bir sorun mu var? Web sitesinden de denedim, orada da girmiyor hesaba. Herhangi bir hesapla girmeyi denedim, orada da aynı uyarı. Sizlerin de aynı mı?
AWS'de bir sorun var. Genel.

Merhaba arkadaşlar. Microsoft Edge üzerinden Epic Games hesabıma giriş yapmak istiyorum fakat e-postamı yazıp şifremi yazacağım kısma geldiğimde "CAPTCHA Başlatılamadı" hatası alıyorum. Daha önce Chrome kullanıyordum, Edge kullanmaya yeni başladım acaba sorun tarayıcıyla ilgili mi diye düşündüm ama değişen bir şey olmadı. Üstelik indir kısmından Epic Games'i indirdiğimde de başlatıcı açılmıyor bir türlü bilgisayarda. Bu sorunu yaşayan ve çözüm bulabilmiş biri var mı acaba? Birkaç gündür bu sorunu yaşıyorum.
1764183077283.png

Genel bir sorun var şu an.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu şekilde saatler süren bir çökme nasıl olabiliyor ya? Küçük bir Hindistan firması mı Epic Games?

Bende de yeni çöktü. Kaç gündür bir o platform bir bu platform illallah ettirdiler.

Gelişme var :D Captcha hatasından buraya geldik.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-11-26 220059.png
    Ekran görüntüsü 2025-11-26 220059.png
    12,4 KB · Görüntüleme: 148

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı