19 Aralık 2020 Mesaj: 35 Epic Games The Long Dark'tan sonra 500 error code veriyor. Yorumlarınızı bekliyorum bu konu hakkında. Genişletmek için tıkla...
Epic Games The Long Dark'tan sonra 500 error code veriyor. Yorumlarınızı bekliyorum bu konu hakkında.
Unaxpre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 2.657 Makaleler 14 Çözümler 25 Yer İstanbul 19 Aralık 2020 #21 Benim kumarim biter.
fakezhl Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 456 Çözümler 3 Yer Afganistanda big boss ile birlikte Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2020 #22 Thermes dedi: Boş bir oyun Genişletmek için tıkla... Renkler ve zevkler tartışılmaz ama bu yaptığınız saygısızlıktır ilaki siz sevmediniz diye boş bir oyun değil.
Thermes dedi: Boş bir oyun Genişletmek için tıkla... Renkler ve zevkler tartışılmaz ama bu yaptığınız saygısızlıktır ilaki siz sevmediniz diye boş bir oyun değil.
Blondie Decipat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.950 Makaleler 1 Çözümler 5 19 Aralık 2020 #23
Lodge Megapat Katılım 15 Nisan 2016 Mesajlar 4.010 Makaleler 6 Çözümler 21 19 Aralık 2020 #24 Azulaa dedi: Oyun güzel de sıkıcı bence. Yürü yürü bitmiyor. Genişletmek için tıkla... Ben oynamak yerine Panda'dan izliyorum. Akşamları çok güzel gidiyor.
Azulaa dedi: Oyun güzel de sıkıcı bence. Yürü yürü bitmiyor. Genişletmek için tıkla... Ben oynamak yerine Panda'dan izliyorum. Akşamları çok güzel gidiyor.
Azulaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 4.319 Makaleler 3 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2020 #25 Lodge dedi: Ben oynamak yerine Panda'dan izliyorum. Akşamları çok güzel gidiyor. Genişletmek için tıkla... Aynen. Ben de Tamer Yeşildağ'dan izliyorum. Kendim oynadığımda boş boş yürüyorum. Muhabbet eden biri iyi oluyor .
Lodge dedi: Ben oynamak yerine Panda'dan izliyorum. Akşamları çok güzel gidiyor. Genişletmek için tıkla... Aynen. Ben de Tamer Yeşildağ'dan izliyorum. Kendim oynadığımda boş boş yürüyorum. Muhabbet eden biri iyi oluyor .
1 16986 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Nisan 2014 Mesajlar 5.781 Makaleler 7 Çözümler 52 19 Aralık 2020 #26 fakezhl dedi: Renkler ve zevkler tartışılmaz ama bu yaptığınız saygısızlıktır illaki siz sevmediniz diye boş bir oyun değil. Genişletmek için tıkla... Her konuda böyle ilgi isteyenler çıkıyor, uğraşmaya değmezler boş verin.
fakezhl dedi: Renkler ve zevkler tartışılmaz ama bu yaptığınız saygısızlıktır illaki siz sevmediniz diye boş bir oyun değil. Genişletmek için tıkla... Her konuda böyle ilgi isteyenler çıkıyor, uğraşmaya değmezler boş verin.
xDenizKaya Femtopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2020 #27 Ben aldım bile efso bir hesabım oldu ileride satabilirim bayağı oyun var biz de iyice beleşçi olduk he.
Ben aldım bile efso bir hesabım oldu ileride satabilirim bayağı oyun var biz de iyice beleşçi olduk he.
KS KS B Birisi42 Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 4.028 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Mars 19 Aralık 2020 #28 Maalesef gir çık yapamıyorum site kapanmıyor. İnternetten almayı deneyeceğim. Eğer olmazsa bilgisayar kapat aç yapacağım.
Maalesef gir çık yapamıyorum site kapanmıyor. İnternetten almayı deneyeceğim. Eğer olmazsa bilgisayar kapat aç yapacağım.
Edımm Centipat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 84 Çözümler 1 19 Aralık 2020 #29 Yarinki oyunun teması farklı acaba ne olabilir degişik simgeler var.
Gabe Newell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 3.220 Makaleler 2 Çözümler 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2020 #30 xDenizKaya dedi: Ben aldım bile efso bir hesabım oldu ileride satabilirim bayağı oyun var biz de iyice beleşçi olduk Eki Görüntüle 790248he. Genişletmek için tıkla... Bence satmayın satacaksanızda önce oyunları oynamanızı öneririm.
xDenizKaya dedi: Ben aldım bile efso bir hesabım oldu ileride satabilirim bayağı oyun var biz de iyice beleşçi olduk Eki Görüntüle 790248he. Genişletmek için tıkla... Bence satmayın satacaksanızda önce oyunları oynamanızı öneririm.