Epic Games - Crysis Remastered başlatılamıyor

İşletim sistemi
Windows 10
Daha fazla  
İndirimle ve kuponla bu oyunu dün aldım ve bugün yükledim.

'Başlat' diyorum. Çalıştırılıyor... yazısı 3-5 saniye gözüktükten sonra başlatılmadan tekrar 'Başlat' haline dönüyor. Oyun hiçbir şekilde açılmıyor. Görev yöneticisinde de açılmıyor işin garip tarafı.

İlk defa bir oyunda 2 eklenti yazan bir şey gördüm. Bu oyunu kafayı yemeden ve iade etmek durumunda kalmadan nasıl çalıştırabilirim?
Buradaki 2 eklenti nedir?

Adsız.png

2 eklenti muhtemelen oyunla birlikte ücretsiz gelen DLC veya expansion pack gibi şeyler olabilir. Crysis'i bilmiyorum. Görev yöneticisinden Epic'i kapatarak tekrar açarsanız çözülecektir diye düşünüyorum.

2 eklenti muhtemelen oyunla birlikte ücretsiz gelen DLC veya expansion pack gibi şeyler olabilir. Crysis'i bilmiyorum. Görev yöneticisinden Epic'i kapatarak tekrar açarsanız çözülecektir diye düşünüyorum.

Bu yöntemi de denedim.

2 eklenti, oyunun 2 adet ek paketi de yüklü demek oluyor. Dosyaları doğrulamayı denedin mi?
Doğruladım, sonuç aynı.

Oyunun klasörüne git, Bin64'ün içine gir ve oradan çalıştır. Çalışmazsa oyunun dosyalarını doğrulat. Yine olmazsa Process Monitor raporu paylaş. Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma
Kendi klasöründen de yönetici olarak çalıştırmayı denedim. En son dediğinizi yaptıktan sonra dönüş yapacağım.
Tam olarak bilmiyorum ama sanırım galiba hesabınızı yayıncı firma ile bağlamanız gerekiyor. Ama dediğim gibi çok iyi bilmiyorum.
O bağlanma nasıl gerçekleşecek?

Kendi klasöründen de yönetici olarak çalıştırmayı denedim. En son dediğinizi yaptıktan sonra dönüş yapacağım.
Kendi klasörünün ekran görüntüsünü atar mısın? Crysis 1'de başlatma sorunu var, sadece Bin64 içinden açılıyor oyun. Crysis: Remastered ise Crysis 1'in üstünde oynanmış hali, aynı sorun olabilir.

Bilgisayarınızı yeniden başlatmayı dener misiniz? Bazı programların yüklediği şeyler yeniden başlatma gerektirebiliyor.
Yeniden başlattım o da çare değil maalesef denemediğim şey kalmadı :) Çok da oynamak istiyorum.
Kendi klasörünün ekran görüntüsünü atar mısın? Crysis 1'de başlatma sorunu var, sadece Bin64 içinden açılıyor oyun. Crysis: Remastered ise Crysis 1'in üstünde oynanmış hali, aynı sorun olabilir.

Doğru yeri attım umarım.

Adsız.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı