Epic Games değiştirilen klasörü görmüyor

cinar_yasarrr

Kilopat
Makaleler
3
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
GTA 5 ve FM22 vardı indirilmiş bir şekilde. Ben de SSD klasöründen HDD klasörüne aldım bunları (Epic Games klasörüne.) Fakat Epic Games artık bunları görmüyor, ne silebiliyorum, ne de dosya konumunu görebiliyorum.

1662671502016.png

1662671530091.png

1662671550148.png

1662671567231.png

Kankam, şöyle dene istersen ben bu şekilde yaptım;

İlk olarak Epic üzerinden indirme tuşuna bas indirilecek (boş olan) klasörü seç ve oyunun %0 üzerinden indirmesini başlat. Ardından yaklaşık 20-30 mb indirdikten sonra aniden Epic’i kapat ve indirme yarıda kalsın. Daha sonra hali hazırda indirilmiş oyunu kopyala ve o 20-30 mb oluşturduğu dosyanın olduğu yere atıp “Hedefteki dosyaları değiştir” seçeneğine tıkla. Muhtemelen Epic’i açıp indirmeye devam et dediğinde ufak bi indirme yapıp oyunu doğrulamaya başlayacaktır, doğrulama bitince de hazır olacaktır.

(Bence mutlaka kopyala yapıştır yaparak atmalısın yine de herhangi bir hata oluşursa komple silmesin oyununu, yani HDD’de dursun yine de emin olana kadar.)

Kankam, şöyle dene istersen ben bu şekilde yaptım;

İlk olarak Epic üzerinden indirme tuşuna bas indirilecek (boş olan) klasörü seç ve oyunun %0 üzerinden indirmesini başlat. Ardından yaklaşık 20-30 mb indirdikten sonra aniden Epic’i kapat ve indirme yarıda kalsın. Daha sonra hali hazırda indirilmiş oyunu kopyala ve o 20-30 mb oluşturduğu dosyanın olduğu yere atıp “Hedefteki dosyaları değiştir” seçeneğine tıkla. Muhtemelen Epic’i açıp indirmeye devam et dediğinde ufak bi indirme yapıp oyunu doğrulamaya başlayacaktır, doğrulama bitince de hazır olacaktır.

(Bence mutlaka kopyala yapıştır yaparak atmalısın yine de herhangi bir hata oluşursa komple silmesin oyununu, yani HDD’de dursun yine de emin olana kadar.)
Yardımların için teşekkürler fakat ben şöyle yaptım.
Adım 1: Epic Games'i tamamen kapat (Görev Yöneticisinden de.).
Adım 2: Epic Games'in oyunların yüklü olduğu klasördeki GTA 5 dosyasını sil ve Epic Games'İ aç.
Adım 3: GTA 5 indirmesini başlatmak için HDD klasöründeki GTA 5'i başka yere taşı.
Adım 4: GTA 5 indirmesini başlat ve 2 dakika sonra durdur.
Adım 5: GTA 5'in tam yüklü olduğu klasör ile indirmesi yeni başlayan GTA 5 klasörünün yerini değiştir.
İşlem böylece tamamlanıyor.
Senin dediğin teknikte ise maalesef hedefte başka bir dosya var diyor ve indirme gerçekleşmiyor.

@cinar_yasarrr Anladım, teşekkür ederim. Ben zamanında GTA 5’i babamın personel olduğu hastanede, 100 Mbps internet üzerinden indirip taşınabilir HDD’ye atmıştım ve eve gidip kurmuştum. Ama dediğim şeyi eskiden yapıyordum indirme süreleri oldukça yüksek olduğu dönemlerimdeydi, o yüzden fixlenmiş veya uygulama içi bir kaç update sonrası işe yaramaz hale gelmiş olabilir. Teşekkür ederim tekrardan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı