Epic Games Discord 3 Aylık Nitro nasıl Alınır?

Son notları ekleyeyim, eklemiştim normalde silmişim yanlışıkla.

İnvalid payment source diyor. Ne yapabilirim

3 aylık süre dolana kadar hayır.
Hocam merhaba. Yardımcı olur musunuz? Kart bilgileri kısmında ininal kartımı yazıyorum doğruluyorum ve beni aynı sayfaya geri atıyor bakiye yok diye. Paparada da aynı şekil bakiye yok hatası veriyor. Zaten ücretsiz almıyor muyuz neticede neden bakiye istiyor? Yardımcı olur musunuz?

Çünkü yüklenmeden sonra 1 dolar yaklaşık 8 lira para olması gerekiyor kartta. Çekip kartın gerçek olduğunu doğrulayıp geri ödüyor. Çünkü ben de dahil çoğu kişi hayalet kartla ilk gün yüklenip hatta bazıları 20 hesap bile açınca Discord böyle güzel bir uygulama getirdi.

Anladım hocam papara kartıma 10 tl attım fakat deneme hakkı vermiyor discord ne zaman deneme hakkım açılır çok denedim diye sanırsam

Anladım hocam papara kartıma 10 tl attım fakat deneme hakkı vermiyor discord ne zaman deneme hakkım açılır çok denedim diye sanırsam
Biraz bekleyin olacaktır muhtemelen. 25 kereden fazla girerseniz saldırı ya da başka bir tehlike olarak ele alıyor Discord.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…