Epic Games Dünyanın En Sorunlu Launcher'ı

176187

Kilopat
Bıktım artık. Saatlerce GTA 5 indirdim. İnterneti deli gibi harcayıp çok düşük hızda indirdi. Saatlerin sonunda ne göreyim? Epic Games sunucuları çevrimdışı. Zor tutuyordum kendimi Steam'den GTA 5 almaya ama artık almaya karar verdim. Nasıl olsa Epic Games'ten GTA 5 oynanmıyor. Zaten PC'de işlemci ekran kartı RAM internet ne bulduysa kullanıyor. Bir de üstüne oyunlar açılmıyor. Şaka gibi. Ölücüler de yazar şimdi sorun sendedir diye.

1617716985812.png

1617716970884.png

1617716949992.png

Bıktım artık. Saatlerce GTA 5 indirdim. İnterneti deli gibi harcayıp çok düşük hızda indirdi. Saatlerin sonunda ne göreyim? Epic Games sunucuları çevrimdışı. Zor tutuyordum kendimi Steam'den GTA 5 almaya ama artık almaya karar verdim. Nasıl olsa Epic Games'ten GTA 5 oynanmıyor. Zaten PC'de işlemci ekran kartı RAM internet ne bulduysa kullanıyor. Bir de üstüne oyunlar açılmıyor. Şaka gibi. Ölücüler de yazar şimdi sorun sendedir diye.

Eki Görüntüle 960622

Eki Görüntüle 960621

Eki Görüntüle 960620
Eğer alacaksanız rockstar üzerinden de alabilirsiniz. Orada da gayet güzel indirimler oluyor.

Bakım dışında bu Launcher harbiden sorunlu bence. İndirirken indirme hızını normal hızından daha düşük indiriyor ve Launcher'ın kasma problemi var. Tabii bunlar ben de olan problemlerdi belki başkasında bu problemler yoktur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı