Epic Games fazla para tahsil etti

Kuponu kullanmayı unutmadım, ayrıca otomatik uygulanıyor kupon. buradan baktığımda da uygulanmış olduğunu gördüm.
Böyle bir uyarı verdiğine göre bu kuponu kullandığınız siparişi tamamlayamamak durumunda kalıp yeni bir tane oluşturmuş fakat bu fotoğraftaki seçeneği kabul etmediğiniz için kuponu uygulayamamışsınız. Ben de bu ekranlara denk geldim ve bu uyarıdaki iptal etme seçeneğini onaylamak gerekiyordu şu anki siparişinize kuponu uygulamak için.

Bende de olmuştu para iadesi yaptılar fazladan bi 60 liralık kupon kaldı hesapta öyle. Destekle konuşunca yardımcı oluyorlar.
@fappinglemon Evet, ben de farklı kartla denediğimde ödeme yapabilmiştim. İlk sipariş beklemede kalmış, kupon kullanamamıştım. Sonrasında istersem iade edebileceğimi, istersem de kupon tutarını iade edebileceklerini söylediler.
Destek az önce geri dönüş yaptı ve yardımcı olamayacaklarını söylediler.

Oyunu henüz oynamadıysanız ve üzerinden vakit geçmediyse direkt iade edin. İade etme hakkınız bulunuyor. Ücretsiz oyun vermeseler dönüp bakılacak bir platform değil de aslında...
İşte iade de edemiyorum ne yazık ki, ben oyunu 3 4 saat kadar oynadım, öyle bir ekstreyi kontrol edeyim derken 84 lira kesildiğini gördüm. Bir daha epic games mi? Allah korusun
-Güncelleme-
Arkadaşlar, en son destek ekibinin cevaplarına dayanamayıp ağzıma geleni söylemiştim. Bugün tekrar mail attılar ve 60 liralık tutarın hesabıma yatırıldığını söylediler

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı