Epic Games geliştiricilere fiyat politikası için mail gönderdi

Öyle bir yazmışsınız ki sanki bir örgütün içindesiniz. Steamci ve Epicci diye kutuplaşma olmuş görüyorum ki.

Tam tersine ne Steamci ne de Epic Games'ciyim. Sadece gerçekleri yazmak için uğraşıyorum. Yoksa Steam'den ya da Epic Games'den oyun satın almanızın bana ne zararı ne de faydası var. Karar sizin. Forum ortamında forum kuralları doğrultusunda düşüncelerimi belirtiyorum.
 
Her zaman dediğim gibi oyun nerede daha ucuzsa ve diğer platformlarda aynı oyun çok çok önemli farklı bir özelliğe sahip değilse (atölye, ucuz platformda bulunmayan dlc'ler vb.) ilk oradan edinmeye çalışın, bu ekonomide steami ya da epic gamesi savunacak halde değiliz, zenginseniz orası ayrı istediğiniz yerden edinin tabi ona diyecek lafım yok ama öğrenci olup da sizi zorlayacak meblaları sırf steamda olsun diye diretmeyin.
Steam-epic games konusuna gelirsek yine her zaman söylediğim şeyleri söyleyeceğim:
Hiçbir firma size kazancı olmadan daha ucuza hizmet vermek istemez, epic games konusunda böyle düşünüyorum, ne sonuna kadar savunmanın bir anlamı var ne de gömmenin, fiyat değişikliğine gitmeden avantajlarını kullanın derim.
Ayrıca steamda bazı oyunlar MENA fiyatları sayesinde gerçekten eskisi gibi olmasa da iyi fiyatlara düşebiliyor, ben yine birçok Steam düşmanının aksine dolara geçtiği için steami eleştirmiyorum asıl eleştirinin kime yapılması gerektiğini biliyorsunuz zaten.
Kısacası fanatik olmayın dostlar platformun hoşunuza giden bir özelliğini övebilirsiniz ama eninde sonunda bu firmaların hayır kurumu olmadıklarını kazançlarını düşünüp sizi ikinci hatta üçüncü plana atabileceğini unutmayın.
 
Her zaman dediğim gibi oyun nerede daha ucuzsa ve diğer platformlarda aynı oyun çok çok önemli farklı bir özelliğe sahip değilse (atölye, ucuz platformda bulunmayan DLC'ler vb.) İlk oradan edinmeye çalışın, bu ekonomide Steam'i ya da Epic Games'i savunacak halde değiliz, zenginseniz orası ayrı istediğiniz yerden edinin tabii ona diyecek lafım yok ama öğrenci olup da sizi zorlayacak meblaları sırf Steam'de olsun diye diretmeyin.
Steam-Epic Games konusuna gelirsek yine her zaman söylediğim şeyleri söyleyeceğim:
Hiçbir firma size kazancı olmadan daha ucuza hizmet vermek istemez, Epic Games konusunda böyle düşünüyorum, ne sonuna kadar savunmanın bir anlamı var ne de gömmenin, fiyat değişikliğine gitmeden avantajlarını kullanın derim.
Ayrıca Steam'de bazı oyunlar mena fiyatları sayesinde gerçekten eskisi gibi olmasa da iyi fiyatlara düşebiliyor, ben yine birçok Steam düşmanının aksine dolara geçtiği için Steam'i eleştirmiyorum asıl eleştirinin kime yapılması gerektiğini biliyorsunuz zaten.
Kısacası fanatik olmayın dostlar platformun hoşunuza giden bir özelliğini övebilirsiniz ama eninde sonunda bu firmaların hayır kurumu olmadıklarını kazançlarını düşünüp sizi ikinci hatta üçüncü plana atabileceğini unutmayın.

Aslında insanlar çok ucuz fiyatlara alıştığı için bu fiyatlar garip geldi. Doların o kadar artmasına rağmen steamden 20 Kasıma kadar ekmek su fiyatına oyunlar aldık.
 
Aslında insanlar çok ucuz fiyatlara alıştığı için bu fiyatlar garip geldi. Doların o kadar artmasına rağmen Steam'den 20 Kasıma kadar ekmek su fiyatına oyunlar aldık.

Zamanında RDR2 90TL'ye batfield 1 50 TL'ye Witcher 3'ü 30TL'ye aldığımı hatırlıyorum bundan 2 sene önce olması lazım 🥲
 

Geri
Yukarı