Bu tarz konuların artık yasaklanması lazım. Ne oyunmuş arkadaş oyun gelene kadar kaç tane aynı konudan açıldığını sayamadım. Canı sıkılan konu açıyor artık.
Size mi kaldı.
Bu tarz konuların artık yasaklanması lazım. Ne oyunmuş arkadaş oyun gelene kadar kaç tane aynı konudan açıldığını sayamadım. Canı sıkılan konu açıyor artık.
Benim istediğim oyun Rdr2 vermesi. nba2k21 yı verebilen şirket Rdr2 yide verir bence.Yarın açılıyor, bilmeyenler için konu açayım dedim. Sizce ne olur? Benim tahminimce Fall Guys verecekler. Sizce hangi oyun gelir ya da hangi oyun gelmeli?
Oyunun satıcısıyla anlaşması lazım. Benim fikrim. 2K oyundan çok olumlu yorum alamadı ve para kazanması lazım. Bedava verip belki bedava alanlardan mikro ödeme ile para kazanırım diye düşünmüştür.Benim istediğim oyun Rdr2 vermesi. nba2k21 yı verebilen şirket Rdr2 yide verir bence.
RDR2'nin yanında 2K21 sahilde kum tanesi hocam.Benim istediğim oyun Rdr2 vermesi. nba2k21 yı verebilen şirket Rdr2 yide verir bence.
NBA'de CO-OP oynama var mı yani arkadaşla vs falan?
Hocam ben fiyat olarak demiştim.RDR2'nin yanında 2K21 sahilde kum tanesi hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.