Epic Games gizemli oyun ne olur?

Benim istediğim oyun Rdr2 vermesi. nba2k21 yı verebilen şirket Rdr2 yide verir bence.
Oyunun satıcısıyla anlaşması lazım. Benim fikrim. 2K oyundan çok olumlu yorum alamadı ve para kazanması lazım. Bedava verip belki bedava alanlardan mikro ödeme ile para kazanırım diye düşünmüştür.

Bence Battlefront 2 gibi, 2K21 gibi beğenilmemiş veya skandal oyunlardan birisi olur. Bir fikrim daha var ama saçma; Epic'e olan güven biraz azaldı 2K21 ile Epic bilerek güveni düşürmüş olabilir. Şimdi diyeceksiniz "ne diyorsun sen?", haklısınız ama benim de haklı bir bakış açım var. Sonraki oyunu RDR2 seviyesinde bir oyun yapıp güveni süreklileştirir. Nasıl mı güven süreklileşir, çünkü insanlarda "Epic'in sağı solu belli olmaz" algısı oluşur ve bu da insanların sürekli "acaba yeni oyun ne" diye düşünmesine yol açar. Bu da sürekli mağazaya giriş çıkışa sebep olur, bu da insanların "hazır girmişken buradan alayım oyunu" veya "aa bak hazır kampanya var alayım bari" demesinde yol açar🤯.

Haftaya verileceğini düşündükleri söylentilerde;
The witcher 3,
Assassin’s creed origins, Far cry 5
Fallout 4 olarak dolaşıyor ama bunlar sürekli olarak söylenenler.

RDR2 gelmeyecek arkadaşlar, bir çok yerde okudum, anlaşma ile alakalı sene sonuna kadar olmayacağını düşünüyorum. Benim tahminim Call of Duty: Black Ops'u verecekler. Bakalım tutarsa :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı