Epic Games gizemli oyunu ne olabilir?

Hayır Borderlands 3 doğrulandı. Hem saati ileri çekince Borderlands 3'ün verildiği gözüküyor. Epic Games'de. O görsellerin Death Stranding ile gram alakası yok.
Borderlands 3 için bir şey diyemem ama görseller Death Stranding ile çok alakalı. İlk görsel oyun boyunca bölgeleri kiral ağa katmak için kullandığımız Q-Pid'e çok benziyor. İkinci görsel balinaya benziyor ve balinalar oyun boyunca kullanılıyor. Özellikle kıyı sahnelerinde. Hatta KV bir balina ila yaptığımız boss savaşı bile var oyunda. Ayrıca oyunda yapabildiğimiz otoyollar var. Son görselde bunla bağlantılı.

Düzenleme: Videoyu tekrar izledim. Görsellerden biri de resmen odradek.
1684226769505.png
1684226812214.png
 
Son düzenleme:
Borderlands 3 için bir şey diyemem ama görseller Death Stranding ile çok alakalı. İlk görsel oyun boyunca bölgeleri kiral ağa katmak için kullandığımız Q-Pid'e çok benziyor. İkinci görsel balinaya benziyor ve balinalar oyun boyunca kullanılıyor. Özellikle kıyı sahnelerinde. Hatta KV bir balina ila yaptığımız boss savaşı bile var oyunda. Ayrıca oyunda yapabildiğimiz otoyollar var. Son görselde bununla bağlantılı.

Tam olarak görseli bulamadım ama saati ileri alınca Borderlands 3 çıkıyordu bugün veya yarın açıklanıyordu sanırım zaten.
 
Görsellere bi' Kojima'yı koymamışlar. Oyunun DS olduğu bariz.
Bence de öyle. Q-Pid ve odradek resmen görsellerde bulunuyor. Ama saati ileri alınca Borderlands 3 gözüküyor diyen bir arkadaş var, hayırlısı bakalım. İki oyun da verilmişti önceden, alamayanlar alır. Death Stranding DC sürümünü verirlerse biraz farklılık olur.
 

Geri
Yukarı