E Ed1tH Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2019 Mesajlar 4.870 Çözümler 40 6 Haziran 2022 #1 Arkadaşlar Epic Games'te GTA 5 bedava olduğunda oynuyordum ve bir sürü başarımım var şimdi Steam'den GTA V aldım aynı Social Club hesabı ile girersem başarımlar Steam'e aktarılır mı?
Arkadaşlar Epic Games'te GTA 5 bedava olduğunda oynuyordum ve bir sürü başarımım var şimdi Steam'den GTA V aldım aynı Social Club hesabı ile girersem başarımlar Steam'e aktarılır mı?
KS KS E Ed1tH Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2019 Mesajlar 4.870 Çözümler 40 7 Haziran 2022 #11 Ravenholm dedi: Halihazırda sizde bulunan bir oyunu neden gidip bir de Steam'den aynı oyunu aldınız çok garip anlam veremedim. Genişletmek için tıkla... Zaten bedavaya almış gibi bir şey oldum 100 TL'lik item düşürdüm onla aldım zaten almak istiyordum. Artı 0 Eksi
Ravenholm dedi: Halihazırda sizde bulunan bir oyunu neden gidip bir de Steam'den aynı oyunu aldınız çok garip anlam veremedim. Genişletmek için tıkla... Zaten bedavaya almış gibi bir şey oldum 100 TL'lik item düşürdüm onla aldım zaten almak istiyordum.
Rulx Hectopat Katılım 16 Aralık 2019 Mesajlar 266 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2022 #12 Steam achievement Manager kullanabilirsin tavsiye etmiyorum fakat ben kullandım. Artı 0 Eksi
KS KS E Ed1tH Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2019 Mesajlar 4.870 Çözümler 40 7 Haziran 2022 #13 Rulx dedi: Steam achievement Manager kullanabilirsin tavsiye etmiyorum fakat ben kullandım. Genişletmek için tıkla... Gerek yok zaten geldi başarımlar Steam'e. Artı 0 Eksi
Rulx dedi: Steam achievement Manager kullanabilirsin tavsiye etmiyorum fakat ben kullandım. Genişletmek için tıkla... Gerek yok zaten geldi başarımlar Steam'e.
saas5 Femtopat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2023 #14 Ed1tH dedi: Gerek yok zaten geldi başarımlar Steam'e. Genişletmek için tıkla... Epic Games'te kac saat oynadıysan Steam'de de gözüktü mü kac saat oynadıgın? Artı 0 Eksi
Ed1tH dedi: Gerek yok zaten geldi başarımlar Steam'e. Genişletmek için tıkla... Epic Games'te kac saat oynadıysan Steam'de de gözüktü mü kac saat oynadıgın?
omerkombat545 Hectopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 142 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2023 #15 saas5 dedi: Epic Games'te kac saat oynadıysan Steam'de de gözüktü mü kac saat oynadıgın? Genişletmek için tıkla... Neden hortlattınız abi aylar geçmiş. Artı 0 Eksi
saas5 dedi: Epic Games'te kac saat oynadıysan Steam'de de gözüktü mü kac saat oynadıgın? Genişletmek için tıkla... Neden hortlattınız abi aylar geçmiş.
KS KS E Ed1tH Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2019 Mesajlar 4.870 Çözümler 40 21 Nisan 2023 #16 saas5 dedi: Epic Games'te kac saat oynadıysan Steam'de de gözüktü mü kac saat oynadıgın? Genişletmek için tıkla... Hayır. Artı 0 Eksi
saas5 dedi: Epic Games'te kac saat oynadıysan Steam'de de gözüktü mü kac saat oynadıgın? Genişletmek için tıkla... Hayır.
saas5 Femtopat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2023 #17 Ed1tH dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Gözüküyormuş rockstar games desteğe sordum Artı 0 Eksi
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.870 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2023 #18 saas5 dedi: Gözüküyormuş Rockstar Games desteğe sordum. Genişletmek için tıkla... Rockstar Games destek anlamamıştır seni Steam'den aldığın oyuna niye Epic Games'teki saatini geçirsin? Artı 0 Eksi
saas5 dedi: Gözüküyormuş Rockstar Games desteğe sordum. Genişletmek için tıkla... Rockstar Games destek anlamamıştır seni Steam'den aldığın oyuna niye Epic Games'teki saatini geçirsin?
saas5 Femtopat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2023 #19 Yeyil dedi: Rockstar Games destek anlamamıştır seni Steam'den aldığın oyuna niye Epic Games'teki saatini geçirsin? Genişletmek için tıkla... He aynen anlamamıştır sor kendin ögren sahit ol zaman Artı 0 Eksi
Yeyil dedi: Rockstar Games destek anlamamıştır seni Steam'den aldığın oyuna niye Epic Games'teki saatini geçirsin? Genişletmek için tıkla... He aynen anlamamıştır sor kendin ögren sahit ol zaman
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.870 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2023 #20 saas5 dedi: He aynen anlamamıştır sor kendin ögren sahit ol zaman Genişletmek için tıkla... Aktaran adamdan daha iyi biliyormuş gibi konuşman beni benden alıyor Artı 0 Eksi
saas5 dedi: He aynen anlamamıştır sor kendin ögren sahit ol zaman Genişletmek için tıkla... Aktaran adamdan daha iyi biliyormuş gibi konuşman beni benden alıyor