Epic Games GTA 5 offline açılmıyor

Makaleler
10
Daha fazla  
Geçen ay GTA 5 dağıtılırken bende bir hesap açıp almıştım. Dün gece kurmaya karar verdim ve offline olarak bir denemek istedim. Ancak bir türlü offline olarak oyunu açamıyorum. Epic Games sürekli hata veriyor ve giriş yapmam gerketiğini söylüyor. İşin tuhafı İnternet'te hiçbir konu yok bununla alakalı. Sözde Epic Games'te böyle bir özellik var ama GTA 5 dahi açamıyorum offline olarak. Bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Sırf GTA 5 için aldım hesabı zaten. Yoksa işim olmazdı. Offline olarak giriş yapıyorum Rockstar Launcher üzerinden sıkıntı yok. İş Epic Games gelince oradanda sözde offline olarak giriyorum ama bana hata veriyor ve Online olarak giriş yapmam gerektiğini söylüyor?

Geçen ay GTA 5 dağıtılırken bende bir hesap açıp almıştım. Dün gece kurmaya karar verdim ve offline olarak bir denemek istedim. Ancak bir türlü offline olarak oyunu açamıyorum. Epic Games sürekli hata veriyor ve giriş yapmam gerketiğini söylüyor. İşin tuhafı İnternet'te hiçbir konu yok bununla alakalı. Sözde Epic Games'te böyle bir özellik var ama GTA 5 dahi açamıyorum offline olarak. Bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Çözümü bilmiyorum fakat ben offline olarak oynadım Epic'ten aldığım GTA5'i.

Şu adımları uygular mısınız?
  1. Diesel_blog_launcher-offline-mode_unnamed-(1)-512x333-d77cb297a1a66a7fcef05dcb960b79720d0af3e1.png

2. Diesel_blog_launcher-offline-mode_unnamed-512x333-ea51e2a970a76e68d185722d3d9f40cdeabef575.png

Arkadaşlar anladığım kadarıyla hesaba İnternet varken bağlı olmak gerekiyormuş ve o sırada İnternet'i kestikten sonra ancak offline olarak açabiliyor muşuz. Bu da açıkçası çok kötü. Çünkü hesaba İnternet varken girip sonradan İnternet'i kesmemin bir anlamı yok ki zaten. Bilgisayar kapandığında gene hesaptan çıkış yapacak ve bu sefer offline olarak tekrardan girmek için İnternet'i açmanız gerekecek. Çok saçma açıkçası. Neden böyle yapmışlar anlamıyorum. Kırk yılda bir orijinal oyun kurayım dedim bilgisayara korsanından 10 kat fazla iş çıkarttı başıma. Hiç değmezmiş. 94 GB indirmiş olmasam direk silerdim.

Son düzenleme:
Arkadaşlar anladığım kadarıyla hesaba İnternet varken bağlı olmak gerekiyormuş ve o sırada İnternet'i kestikten sonra ancak offline olarak açabiliyor muşuz. Bu da açıkçası çok kötü. Çünkü hesaba İnternet varken girip sonradan İnternet'i kesmemin bir anlamı yok ki zaten. Bilgisayar kapandığında gene hesaptan çıkış yapacak ve bu sefer offline olarak tekrardan girmek için İnternet'i açmanız gerekecek. Çok saçma açıkçası. Neden böyle yapmışlar anlamıyorum. Kırk yılda bir orijinal oyun kurayım dedim bilgisayara korsanından 10 kat fazla iş çıkarttı başıma açıkçası. Değmezmiş. 94 GB indirmemişi olmasam direk silerdim.

Dostum korsan indirdiğin zaman çevrim dışı oynayabiliyorsun ama indirdiğin program ile beraber 2-3 şey daha giriyor bilgisayarına :) ki büyük ihtimalle istemeyeceğin 2-3 şeyler. Maalesef böyle bir önlem almışlar ama her zaman korsandan uzak durun.

Dostum korsan indirdiğin zaman çevrim dışı oynayabiliyorsun ama indirdiğin program ile beraber 2-3 şey daha giriyor bilgisayarına :) ki büyük ihtimalle istemeyeceğin 2-3 şeyler. Maalesef böyle bir önlem almışlar ama her zaman korsandan uzak durun.

Katılmıyorum. Eğer gerçekten kaliteli torrent sürümlerini düzgün yerlerden indirebilirseniz kolay kolay bilgisayara bir şey olmuyor. Bu şekilde dikkatli olarak ben 3 yıl boyunca format dahi atmadan bilgisayar kullandığımı biliyorum. Açıkçası bugün yaşadığım bu rezilliklerden sonra kesinlikle kolay kolay bir daha orijinal oyun falan almam bedava bile olsa. Tamamen vakit kaybı. Onlarca prosedüre maruz kalmaktansa bilgisayara virüs girip girmemesi konusunda kumar oynamak çok az zaman alan ve daha az sinir bozan bir şey.

Katılmıyorum. Eğer gerçekten kaliteli torrent sürümlerini düzgün yerlerden indirebilirseniz kolay kolay bilgisayara bir şey olmuyor. Bu şekilde dikkatli olarak ben 3 yıl boyunca format dahi atmadan bilgisayar kullandığımı biliyorum. Açıkçası bugün yaşadığım bu rezilliklerden sonra kesinlikle kolay kolay bir daha orijinal oyun falan almam bedava bile olsa. Tamamen vakit kaybı. Onlarca prosedüre maruz kalmaktansa bilgisayara virüs girip girmemesi konusunda kumar oynamak çok az zaman alan ve daha az sinir bozan bir şey.

Fikrinize karışamam dediğim gibi, fakat sonuçta kişisel bilgisayarınız ve format atarım geçer kafasında olmamanız sizin için en iyisi olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı