Epic Games GTA V hesabımdan gitti

Kagankrts06

Decapat
Daha fazla  
Merhaba 15-16 Mayıs 2020 tarhileri arasında GTA V bedava iken hesabıma ekledim fakat şu an baktığımda hesabımda GTA V gözükmüyor bunun çözümü nedir acaba?

Merhaba 15-16 Mayıs 2020 tarhileri arasında GTA V bedava iken hesabıma ekledim fakat şu an baktığımda hesabımda GTA V gözükmüyor bunun çözümü nedir acaba?

Hocam şimdi birileri hiç indirmediğiniz için oynamadığınız için diyenler gelmeden söyliyiym alakası yok ben ekledim hesabıma 1 hafta veya 2 hafta sonra bende de silindi mail attım dönmediler çözümü yok.

Hocam şimdi birileri hiç indirmediğiniz için oynamadığınız için diyenler gelmeden söyliyiym alakası yok ben ekledim hesabıma 1 hafta veya 2 hafta sonra bende de silindi mail attım dönmediler çözümü yok.

Hiç indirmediğim için benim de aklıma geldi arkadaşımda indirmediydi ama hesabında duruyor oyun olmuş 550 TL gitmesi koyuyor yani.

Hiç indirmediğim için benim de aklıma geldi arkadaşımda indirmediydi ama hesabında duruyor oyun olmuş 550 TL gitmesi koyuyor yani.

Yapacak bir şey yok hocam o nla alakası yok zaten başkaları kafanızı karıştırmasın diye söyleyeyim dedim yapacak bir şey yok.

Arkadaşınızdan hesabı isteyip oynamaktan başka çareniz yok.

İlk gün almışsanız ve oynamışsanız 1 2 hafta sonra Epic oto siliyor.

İlk gün almışsanız ve oynamışsanız 1 2 hafta sonra Epic oto siliyor.
Öyle bir şey ile karşılaşmadım. Ben oyunu ücretsiz aldım, bilgisayarım yetmiyordu, indirmedim. Hesaptan çıktım. Üstünden aylar geçti yeni bilgisayarda denemek için hesaba girdiğimde duruyordu. Yıllar oldu hala kullanıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı