Epic Games GTA V'i görmüyor

layisxq

Hectopat
C diskine format attım, D diskinde GTA V vardı C diskinde ise Epic Games ve Rockstar club. Format attıktan sonra Epic Games GTA V'yi görmedi.
Bir kere daha olmuştu ama bu videodaki şeyleri yapınca düzelmişti şimdi ise olmuyor:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

C diskine format attım, D diskinde GTA V vardı C diskinde ise Epic Games ve Rockstar club. Format attıktan sonra Epic Games GTA V'yi görmedi.
Bir kere daha olmuştu ama bu videodaki şeyleri yapınca düzelmişti şimdi ise olmuyor:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Aynı sorun bende de olmuştu hatta 2 gün önce düzelttim. Eğer anladığım gibiyse önce GTA 5 dosyasını başka bir yere at yani Epic Games dosyasındaysa çıkar. Sonra Epic Games'ten GTA 5'i indirmeye başlat. Daha sonra inmeye başladığında hemen durdur ve GTA 5 dosyasının içindeki her şeyi indirdiği yeni klasöre at. Umarım doğru anlatabilmişimdir anlamadıysan biraz daha iyi anlatmaya çalışabilirim.

Aynı sorun bende de olmuştu hatta 2 gün önce düzelttim. Eğer anladığım gibiyse önce GTA 5 dosyasını başka bir yere at yani Epic Games dosyasındaysa çıkar. Sonra Epic Games'ten GTA 5'i indirmeye başlat. Daha sonra inmeye başladığında hemen durdur ve GTA 5 dosyasının içindeki her şeyi indirdiği yeni klasöre at. Umarım doğru anlatabilmişimdir anlamadıysan biraz daha iyi anlatmaya çalışabilirim.

Sanırım videoda da bunu diyormuş üzgünüm :(

Video da aynı çözüm vardı ve zamanında dediğinizi yapınca olmuştu da şu an olmuyor ve diğer diske attım.

Direk dosyalar içinden Rockstar Launcher'i açın.

Tamam bir dakika.

Direk dosyalar içinden Rockstar Launcher'i açın.

Kendi dosyasından mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

GTA 5'i başka yere at ondan sonra Epic'ten indirmeyi başlat. 100 MB falan insin sonra durdur. Epic'in dosyaları kurduğu yere GTA 5'i at sonra dosyaları doğrula.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı