C diskine format attım, D diskinde GTA V vardı C diskinde ise Epic Games ve Rockstar club. Format attıktan sonra Epic Games GTA V'yi görmedi.
Bir kere daha olmuştu ama bu videodaki şeyleri yapınca düzelmişti şimdi ise olmuyor:
Aynı sorun bende de olmuştu hatta 2 gün önce düzelttim. Eğer anladığım gibiyse önce GTA 5 dosyasını başka bir yere at yani Epic Games dosyasındaysa çıkar. Sonra Epic Games'ten GTA 5'i indirmeye başlat. Daha sonra inmeye başladığında hemen durdur ve GTA 5 dosyasının içindeki her şeyi indirdiği yeni klasöre at. Umarım doğru anlatabilmişimdir anlamadıysan biraz daha iyi anlatmaya çalışabilirim.
Aynı sorun bende de olmuştu hatta 2 gün önce düzelttim. Eğer anladığım gibiyse önce GTA 5 dosyasını başka bir yere at yani Epic Games dosyasındaysa çıkar. Sonra Epic Games'ten GTA 5'i indirmeye başlat. Daha sonra inmeye başladığında hemen durdur ve GTA 5 dosyasının içindeki her şeyi indirdiği yeni klasöre at. Umarım doğru anlatabilmişimdir anlamadıysan biraz daha iyi anlatmaya çalışabilirim.
Direk dosyalar içinden Rockstar Launcher'i açın.
Direk dosyalar içinden Rockstar Launcher'i açın.
Video da aynı çözüm vardı ve zamanında dediğinizi yapınca olmuştu da şu an olmuyor ve diğer diske attım.
Tamam bir dakika.
Kendi dosyasından mı?
Gta V Klasöründe Rockstar'ın dosyası yok
C diskine format attım, D diskinde GTA V vardı C diskinde ise Epic Games ve Rockstar club. Format attıktan sonra Epic Games GTA V'yi görmedi.
Bir kere daha olmuştu ama bu videodaki şeyleri yapınca düzelmişti şimdi ise olmuyor:
Video da aynı çözüm ve şuan C diskine attım D diskine tekrar atarsam 2 saatimi alır.GTA 5'i başka yere at ondan sonra Epic'ten indirmeyi başlat. 100 MB falan insin sonra durdur. Epic'in dosyaları kurduğu yere GTA 5'i at sonra dosyaları doğrula.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.