Epic Games hacklenmiş mi?

Yer
Saratov
Banka hesabimda yuklu miktarda para var Epic Games'te bir zamanlar Fortnite Crew aboneliği almistim o banka hesabina bagli kart ile simdi hacklenmis falan diyorlar. Direkt aboneliği iptal ettim. Daha ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir şey yapmanıza gerek yok. Epic hacklenmiş olsa dahi kredi kartları bilgileri şifreli olarak saklanır yani hackerlar ulaşamaz. Ulaşmış olsaydı zaten siz bunu duymadan önce hesaplarınız boşaltılmış olurdu.

Banka hesabimda yuklu miktarda para var Epic Games'te bir zamanlar Fortnite Crew aboneliği almistim o banka hesabina bagli kart ile simdi hacklenmis falan diyorlar. Direkt aboneliği iptal ettim. Daha ne yapabilirim?
Büyük ihtimalle yalan haber :
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Epic Games hacklediğini iddia eden grubtan kanıt istemiş adamlar takmamış bile. Hemde kontrol ettiklerinde bir veri sızıntısının olmadığını söylediler. Grubun söyledikleri zırva.

bir şey yapamazsın, dark web üzerinden girip bunun doğru olup olmadığına bakacaktım ama böyle bir şey yapma olasılıkları çok yüksek epic games gibi rezalet olan bir programı kırması çok fazla zor değildir bunu tek birisi yapmış olamaz, herkes gönlünü ferah tutmak istemiş fakat bu da yapılmaması gereken bir şey. 200gbdan büyük olan bir veriyi çaldıklarını söylüyorlar. ve ek olarak 4 mart tarihine kadar her hangi bir veri satışı yapamazlarsa sızdıracaklarını söylüyorlar. Eğer bu doğruysa ve gerçekleşirse video oyunları tarihinde ve siber saldırı tarihinde büyük bir facia yaşanabilir. Hiç bir şey yapamazsınız isterseniz hesabınızı silin isterseniz gidin epic games şirketini patlatın. Yinede fayda olmaz giden gitti. En büyük önerim hesaplarınızın şifresini değiştirin belkide bir ip adresi değiştirmenizde uygun olacaktır. Teşekkürler iyi sosyalleşmeler.

Epic Games'in hacklendigine dair hiçbir kanıt yok, iddia ile de yürüyemeyiz. Bu hack ve veri sızıntısı kredi kartı üzerinden alışveriş yapılan her sitede her an olabilir,
Eğer yüklü hesabınız varsa başka bir bankadan hesap açın ya da aynı bankada bir örneğin hisse senedi hesabı açın ve bu hesaba bağlı sanal kredi kartı çıkartın, alışveriş yapacağınız tutar kadarını yedek hesaba yatırın oradan da sanal karta atın tüm internet alışverişlerinde bu çok para bulundurmadığınız yedek hesap ve sanal kartı kullanın. Bu şekilde her siteden her internet alışverişlerinde risk azalmış olur.

bir şey yapamazsın, dark web üzerinden girip bunun doğru olup olmadığına bakacaktım ama böyle bir şey yapma olasılıkları çok yüksek epic games gibi rezalet olan bir programı kırması çok fazla zor değildir bunu tek birisi yapmış olamaz, herkes gönlünü ferah tutmak istemiş fakat bu da yapılmaması gereken bir şey. 200gbdan büyük olan bir veriyi çaldıklarını söylüyorlar. ve ek olarak 4 mart tarihine kadar her hangi bir veri satışı yapamazlarsa sızdıracaklarını söylüyorlar. Eğer bu doğruysa ve gerçekleşirse video oyunları tarihinde ve siber saldırı tarihinde büyük bir facia yaşanabilir. Hiç bir şey yapamazsınız isterseniz hesabınızı silin isterseniz gidin epic games şirketini patlatın. Yinede fayda olmaz giden gitti. En büyük önerim hesaplarınızın şifresini değiştirin belkide bir ip adresi değiştirmenizde uygun olacaktır. Teşekkürler iyi sosyalleşmeler.
GetirYemek'te falan kartım kayıtlı, hepsini toplu halde kaldırmanın yolu yok mu? Birçok platformda böyle yani illa tek tek girip mi kaldırmak zorundayım?

GetirYemek'te falan kartım kayıtlı, hepsini toplu halde kaldırmanın yolu yok mu? Birçok platformda böyle yani illa tek tek girip mi kaldırmak zorundayım?
Yani şuan yalan olduğu ortaya çıktı diyorlar gerekli makalelerde yayınlanmış. Bilmiyorum bana göre bu da yalan ama doğruda olabilir olasılık anlamında dedim. Sanal kart kullanıyorsanız yani ininal, papara gibi bir sorun çıkacağını sannetmem banka kartı kullanıyorsanız biraz güvenlik önlemi almanız lazım ne olur ne olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı