Epic Games haksız bir şekilde hesabımı banladı

Epic Games yetkileriyle biz iletişime geçsek ne olacak? Abi affet bir lahmacun ısmarlarız arkadaş bir şey yapmamıştır mı diyeceğiz? Ne dediler sana cevap olarak? Araba sürdüğüne emin misin?

Hesabımda hiçbir kural ihlali yapmadığım halde cevap olarak hesabınız kural ihlalinden dolayı sınırsız süreyle yasaklanmıştır, bu konu hakkında daha fazla bilgi veremiyoruz dediler ama ben arkadaşlarımla sadece oyun oynadım. Hile mile bilmem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hesabımda hiçbir kural ihlali yapmadığım halde cevap olarak hesabınız kural ihlalinden dolayı sınırsız süreyle yasaklanmıştır bu konu hakkında daha fazla bilgi veremiyoruz dediler ama ben arkadaşlarımla sadece oyun oynadım hile mile bilmem

Kural ihlali var demek ki. Kimse durduk yere atmaz.

Sadece araba sürdüğüne emin misin?

Evet, arkadaşlarımla dün 20dk civarında playlist oynadık. Araba sürdük, sonra bir anda hesabımdan erişimim kesildi.

Epic Games, ban ve GTA V kelimeleri bir arada. Hile açmış olman ihtimalin var gibime geldi.

Ben GTA 5'te niye hile açayım abi dalga mı geçiyorsunuz benimle? Epic yetkilisine ulaşamıyorum. Adamlar tüm mail hesaplarımı engellemiş, elim kolum bağlı. Sadece oyun oynadım, neden bana bunu yapıyorlar anlamıyorum.

Evet arkadaşlarımla dün 20dk civarında playlist oynadık araba sürdük sonra bir anda hesabımdan erişimim kesildi

Ben GTA 5'te niye hile açayım abi dalga mı geçiyorsunuz benimle Epic yetkilisine ulaşamıyorum adamlar tüm mail hesaplarımı engellemiş elim kolum bağlı sadece oyun oynadım neden bana bunu yapıyorlar anlamıyorum

Bizimde yapabilecek bir şeyimiz yok. Hesap açın tekrar oyunlarınızı alın.

Evet arkadaşlarımla dün 20dk civarında playlist oynadık araba sürdük sonra bir anda hesabımdan erişimim kesildi

Ben gta 5 te niye hile açayım abi dalga mı geçiyorsunuz benle epic yetkilisine ulaşamıyorum adamlar tüm mail hesaplarımı engellemiş elim kolum bağlı sadece oyun oynadım neden bana bunu yapıyorlar anlamıyorum
Sanmıyorum açılacağını. Boş yere ban atmazlar.

Arkadaşlar, GTA 5'te hile açarak epicten ban atamazlar, böyle bir şey yok. Varsa da SS atın, bilelim. 1 oyunda yapılan hile bir oyunda geçerli olur, arkadaş direkt Epic'ten ban yemiş, saçma sapan mizah yapacağım diye uğraşmayın, çözüm varsa çözüm sunun. Ki hile açmadım demekte kendisi.

@Efe BLS Hocam, bilgisayarınıza son zamanlarda indirdiğiniz bir dosya var mıydı? GTA V oynarken açık mıydı?

@Crownguard hayır. Sen aynısını Steam'de yapınca komple Steam hesabın mı gidiyor?

Bir anda hesabımdan erişimim kesildi

Hesabına başka bir şahsın erişimi var mı? Eğer varsa hesap satışından ban atmıştır muhtemelen.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı