Epic Games hesabı ne kadar eder?

Çoğu bedava olmuş oyunlar zaten 😆.
Şu an bedava mı? Ben söyleyeyim, hayır. Zamanında alamamış insan normal fiyatına almak yerine bu tür hesaplara yöneliyor, mantıklı olan da bu zaten. Bedava olması satılamayacağı anlamına gelmiyor. Oyunları takip edip, zaman ayırmış ve hesabına eklemiş, satmak istemesi en doğal hakkı.

Şu an bedava mı? Ben söyleyeyim, hayır. Zamanında alamamış insan normal fiyatına almak yerine bu tür hesaplara yöneliyor, mantıklı olan da bu zaten. Bedava olması satılamayacağı anlamına gelmiyor. Oyunları takip edip, zaman ayırmış ve hesabına eklemiş, satmak istemesi en doğal hakkı.

Hocam vakit ayırmalık bir deurum yok gibi ben uzun süredir Epic Games kullanıyorum sadece bildirime tıklasyıp oyunu al a basıyorsun ve kütüphanende :D

Dediğiniz gibiyse neden alıcı Letgo'dan 10 liraya almak yerine gidip de 50 liraya buradan alsın? İsterse 200 lira biçsin yine satamaz biter. Millet GTA 5 olan hesapları bile 10 liraya satıyor.
Satar efendim bal gibi de satar. O millet dediğin kişilerin sattıkları hesapların içerisinde sadece GTA V var. Bu arkadaşın hesabında bulunan oyunlara bakmadım ama epey dolu duruyor kütüphane, bu da fiyatı arttırıyor, arkadaşın 200TL bandını aklından bile geçirmediğini düşünüyorum.
Letgo dediniz diye Letgo üzerinden biraz Epic Games GTA V hesaplarına bakayım dedim 10TL bandında göremedim hiç. İsterseniz ekran görüntülerini atabilirim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı