ayberkalpdinc@gmail.com mail adresime ulaşır mısın?Hocam oyunları yazarsanız alıcı olabilirim.
ayberkalpdinc@gmail.com mail adresime ulaşır mısın?Hocam oyunları yazarsanız alıcı olabilirim.
Şu an bedava mı? Ben söyleyeyim, hayır. Zamanında alamamış insan normal fiyatına almak yerine bu tür hesaplara yöneliyor, mantıklı olan da bu zaten. Bedava olması satılamayacağı anlamına gelmiyor. Oyunları takip edip, zaman ayırmış ve hesabına eklemiş, satmak istemesi en doğal hakkı.Çoğu bedava olmuş oyunlar zaten.
Dediğiniz gibiyse neden alıcı Letgo'dan 10 liraya almak yerine gidip de 50 liraya buradan alsın? İsterse 200 lira biçsin yine satamaz biter. Millet GTA 5 olan hesapları bile 10 liraya satıyor.Şu an bedava mı? Ben söyleyeyim, hayır. Zamanında alamamış insan normal fiyatına almak yerine bu tür hesaplara yöneliyor.
Şu an bedava mı? Ben söyleyeyim, hayır. Zamanında alamamış insan normal fiyatına almak yerine bu tür hesaplara yöneliyor, mantıklı olan da bu zaten. Bedava olması satılamayacağı anlamına gelmiyor. Oyunları takip edip, zaman ayırmış ve hesabına eklemiş, satmak istemesi en doğal hakkı.
Satar efendim bal gibi de satar. O millet dediğin kişilerin sattıkları hesapların içerisinde sadece GTA V var. Bu arkadaşın hesabında bulunan oyunlara bakmadım ama epey dolu duruyor kütüphane, bu da fiyatı arttırıyor, arkadaşın 200TL bandını aklından bile geçirmediğini düşünüyorum.Dediğiniz gibiyse neden alıcı Letgo'dan 10 liraya almak yerine gidip de 50 liraya buradan alsın? İsterse 200 lira biçsin yine satamaz biter. Millet GTA 5 olan hesapları bile 10 liraya satıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.