Epic Games hesabı satmak yasak mı?

CLANSA

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar, Epic Games hesabı satılıyor mu? Kendi hesabım. Yasal mıdır İtemsatış vb yerlerde satmak?

Son düzenleyen: Moderatör:
Diyelim hesapta 1 tane oyun var. Hocam mesela oyun 300TL normalde ben 50TL ye aldım gidip 200'e satsam oluyor mu? Adamlar 300TL vermek yerine 200'e alıyorlar gibi.
Satın alma geçmişisnde oyunları ne kadar aldığın gözüküyor, sen uğraşırsın. Satması zaten zor insanlar Epic hesabı satanı vatan haini ilan edecek hale geldiler.

En kötü hesabını Epic Games banlar.
Ama Epic Games hesaplarının değeri neredeyse sıfır.
Çoğu oyunu zaten çoğu kişi aldığı için bir sürü oyun olan hesabı bile maksimum 30 TL'ye satarsın.
Neden öyle oluyor hocam? Çok bilgili değilim. Neden ucuz değer veriliyor?

Neden öyle oluyor hocam? Çok bilgili değilim. Neden ucuz değer veriliyor?

Epic Games platformu Steam kadar geniş bir platform değil.
Epic Games'in verdiği oyunları herkes alabiliyor neticede mesela GTA V milyon tane kişide var Epic Games'te ve 1 kuruş para verilmedi.
Ama Steam'da neredeyse alan herkes kendi parasını verdi yani GTA V almak için bot hesap kullanan Steam hesabı yok.
Steam zaten sosyal bir platform olduğu için Steam profilinin bile kendi başına ufakta olsa değeri var.

Zaten Epic Games'in verdiği çoğu oyun fason oyunlar.

Epic Games platformu Steam kadar geniş bir platform değil.
Epic Games'in verdiği oyunları herkes alabiliyor neticede mesela GTA V milyon tane kişide var Epic Games'te ve 1 kuruş para verilmedi.
Ama Steam'da neredeyse alan herkes kendi parasını verdi yani GTA V almak için bot hesap kullanan Steam hesabı yok.
Steam zaten sosyal bir platform olduğu için Steam profilinin bile kendi başına ufakta olsa değeri var.

Zaten Epic Games'in verdiği çoğu oyun fason oyunlar.
Epic Games için değil. Çoğu hesap platform için böyle. Ancak özel oyunlar varsa pahalı oluyor.
Eyvallah hocam.

Diyelim hesapta 1 tane oyun var. Hocam mesela oyun 300TL normalde ben 50TL'ye aldım gidip 200'e satsam oluyor mu? Adamlar 300TL vermek yerine 200'e alıyorlar gibi.

Hocam 50 TL'ye aldığınız hesabı 200 liraya satma ihtimaliniz yok. Sıfır. Dopdolu Steam hesapları bile 50-100 lira anca ediyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı