Epic Games indirimdeki Assassin's Creed Steam'de aynı fiyata düşer mi?

Tamamdır. Gamebilletten AC Origins Gold Edition. Odyssey Gold Edition. Valhalla Complete Edition aldım. 382 lira tuttu. Sizin sayenizde gayet uyguna düştü. Çok teşekkür ederim. Bedava AC oyunu da verdi.

Eki Görüntüle 1811866
Çok güzel fiyatlardan aldınız içiniz rahat olsun, bol bol keyif alırsınız umarım oynarken.
 
Hocam Epic'den almayın. Voidu sitesinde bu oyunlar indirimde. Ubisoft hesabına ekliyorsun. Zaten Epic'den alsan da Ubisoft üzerinden oynayacaksın. Ayrıca Voidu'da daha ucuz. 170TL'ye geliyor sanırım.

Voidu üzerinden almıştım ben de.

Hepinize çok teşekkür ederim. Gamebillette 3Ü 175 lira. Voidu da 230 liraya denk geliyor. Gamebilletten alacagım ama üçünün Gold Edition almayı düşünüyorum. 200 lira fazla verelir mi?
375.bu kadar fark var.
Eki Görüntüle 1811799

Eklemişsiniz sepete Origin'si bir daha niye Gold versiyonunu eklediniz.
 
Hayırlı olsun. 400 liraya standart versiyonları almak yerine full ek paketli versiyonları almış oldunuz. Ubisoft'un açık dünya oyunları için kesinlikle gold paket alınmalı. Gerçekten oyunların tadı o zaman çıkıyor.
 
Merhaba. AC Odyssey, Origins ve Valhalla alacağım. Epic Games'te indirimde fakat Steam'de indirimde değil. Steam'den almayı tercih ediyorum. Steam'de indirime girerse aynı fiyatta mı indirim olur yoksa farklı mı?

Eki Görüntüle 1811755

Düştü ayrıca Voidu DS Ubisoft keyi olarak Assassin's Creed vallahala 75 TL'ye bilgin olsun.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı