Epic Games indiriminde GTA 5 mi RDR 2 mi alınmalı?

Hocam herhalde hiç bir kaynağa veya birine danışmadan oyunu %100 yapmaktan bahsetti. O zaman belkim 200-250 saat olabilir. Araştırmak için vakit harcarken fazladan zaman gideceğinden mesela.
Evet zaten bir de oyunda hani kıyafet seti falan dizeceğiniz zaman gidip hayvan postu getirme gibi işlemler yaptığınızda çok uzuyor oyun. Belki abartı gelir ama bence sadece 300 saat oynanır tek başına. Ben sadece hikaye odaklı oynadım 50 saat sürdü. Bir kez daha başlayacağım bu sefer oyunu sömüreceğim bakalım kaç saat olacak.

Evet zaten bir de oyunda hani kıyafet seti falan dizeceğiniz zaman gidip hayvan postu getirme gibi işlemler yaptığınızda çok uzuyor oyun. Belki abartı gelir ama bence sadece 300 saat oynanır tek başına. Ben sadece hikaye odaklı oynadım 50 saat sürdü. Bir kez daha başlayacağım bu sefer oyunu sömüreceğim bakalım kaç saat olacak.
Bende 1-2 gün sonra arkanızdan geleceğim hocam bakalım ne kadar sürecek?

Destek almadan derken ne demek istediniz anlamadım. Burada 177 saat yazıyor ama bazı yerlerde de 200-250 saat yazdığı için ben 200'e yuvarladım. Ayrıca mutlaka bazen keşfetme gibi şeyler yaparsa oyuncu rahatlıkla 200 saati bulur.

Çok sağlam bir hikayesi yok maalesef. Genelde soygun ve hırsızlıkla geçiyor oyun görevleri.
İlk defa oynayan ve kopya çekmeden birisi asla tamamen bu oyunu 200 saatte bitiremez.

Hocam herhalde hiç bir kaynağa veya birine danışmadan oyunu %100 yapmaktan bahsetti. O zaman belkim 200-250 saat olabilir. Haritayı araştırmak için vakit harcarken fazladan zaman gideceğinden mesela.
Evet, oradaya saat girdisi yapanların tamamı deneyimleyerek oynamıştır. Yoksa bu harita ve onca şey 200 saatlik bir iş değil. Bir yan görevler var, tamamlamak 2 saati aşabilecek şekilde. Kopya veya mod atarsan 5 dakika sürmez.

Kesinlikle rdr2,gta5 in hikayesinin akıcılığı yok bir yerden sonra sıkıyor insanı.Hiçbir zamanda bitiremiyecem hikayeyi galiba,sadece modifiye yapıp drift yapmak için oynuyorum :D Rdr2 muhteşemdir yaşarsın bitirdikten sonra profil fotoğrafın bile otomatikmen Arthur Morgan oluyor :D

İyi Sosyaller. Sorum yukarıdaki gibi. Detay vermek gerekirse;
GTA 5, 89 lira oyunun çok kez videolarını izledim ama öyle alıp da oynama şansım olmadı. Ve içimde cidden alıp oynama isteği de fazla. Online tarafına da ayrı hevesliyim ama...
RDR 2, 98 lira ve benim için cidden ilginç duruyor. Bir de YouTube üzerindeki detay videolarına bakınca cidden nasıl bir şey diye merak ediyorum ama sadece bir seçim hakkım var. Bana yardımcı olur musunuz? Veya siz benim yerimde olsanız hangisini alırdınız ve neden?

RDR2 al GTA 5 artık eskisi gibi sarmıyor

İyi sosyaller. Sorum yukarıdaki gibi. Detay vermek gerekirse;
GTA 5, 89 lira oyunun çok kez videolarını izledim ama öyle alıp da oynama şansım olmadı. Ve içimde cidden alıp oynama isteği de fazla. Online tarafına da ayrı hevesliyim ama...
RDR 2, 98 lira ve benim için cidden ilginç duruyor. Bir de YouTube üzerindeki detay videolarına bakınca cidden nasıl bir şey diye merak ediyorum ama sadece bir seçim hakkım var. Bana yardımcı olur musunuz? Veya siz benim yerimde olsanız hangisini alırdınız ve neden?

Hocam aslında GTA Online gelişmek çok uzun sürüyor yani ben glitchle onunla bununla anca gelmiştim (araba kopyalama) ben genellikle tek başıma takıldım ama arkadaşlarla bayağı sarar eğer çete bulursanız onlarla da oynayabilirsiniz ama onun yerine RDR 2 almanızı öneririm.
GTA Online güzel ancak çok fazla hileci ve direk quit attıran embesiller dışında iyidir.

İyi sosyaller. Sorum yukarıdaki gibi. Detay vermek gerekirse;
Hocam, gta online arkadaşın yoksa sarmaz.

GTA V yıllardır gördüğümüz bir oyun hocam. Gerçekten çocukluğunda herkesin izlediği / oynadığı oyundur. Ama RDR2 gerçekten gelmiş geçmiş en iyi oyunlar sırasında ilk 5 potansiyeline sahip. GTA V daha old school denebilir RDR ye kıyasla.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı