Hocam Mojang arada belli firmalarla arasındaki bağların yıl dönümünde indirim yapıyor.
Mesela bu sene indirim olur mu?
Hocam Mojang arada belli firmalarla arasındaki bağların yıl dönümünde indirim yapıyor.
Telefondan siteye giremiyorum da son tarihi belli mi? Steam Cadılar Bayramı'na denk geliyorsa fiyatları karşılaştırıp alacağım.
Sadece sizde oldu sanmıştım ama bende de öyle. Mega bruh...
Her ne kadar tasarrufa girseniz dair bir takım sorunlarla karşılaşabiliyorsunuz Epic'te. Örneğin; client çökmesi, oynanan oyunu açılmaması, açılsa bile çökmesi cart curt. Steam adamdır.Galiba para tasarrufu için şu an epicten iyisi yok. Üşenmesem şu CP77 ve RDR2'yi alırdım ama karta para yüklemek ayrı bi yoruyor, indirmesi ayrı bi yoracak.![]()
Metro Exodus alın ölmeden oynayın kesinlikle. Resident Evil 2 satılıyor mu bilmiyorum ama o da bir o kadar önerimdir.
Bu çok manasız bir karşılaştırma olur, yani Steam 5 saniye erken açılıyor diye bir oyun parası kadar indirimi Gabe'e mi yedirmeliyim?Her ne kadar tasarrufa girseniz dair bir takım sorunlarla karşılaşabiliyorsunuz Epic'te. Örneğin; client çökmesi, oynanan oyunu açılmaması, açılsa bile çökmesi cart curt. Steam adamdır.![]()
Telefondan siteye giremiyorum da son indirim tarihi belli mi? Steam Cadılar Bayramı'na denk geliyorsa fiyatları karşılaştırıp alacağım.
Kuponu kullanmak için 50-60 TL civarında iki oyun ekleyecektim sepete. Sepet yok.
Hocam 01.11.2021 diyor yani tam Steam Cadılar Bayramı indirimi bittiğin de. Ben de bekleyeceğim belki Steam de R6S daha ucuza düşer diye o zaman Steam'den alırım
Evet hocam Epic Games'in saçma olaylarından biri de bu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.