Epic Games indirimleri başladı

Bu çok manasız bir karşılaştırma olur, yani Steam 5 saniye erken açılıyor diye bir oyun parası kadar indirimi Gabe'e mi yedirmeliyim?
Şöyle açıklayayım size; siz bir oyuna para veriyorsunuz ve parayla aldığınız oyunu zevkle oynamak da istiyorsunuz değil mi? Şimdi onca kullanıcılar Epic'te bir çok oyun alıp fazlasıyla sorunla karşılaşıp konu açanlar oldu buraya. Bitmek bilmeyen çözümler olsa dahi çözülmeyedebiliyor ve güncelleme gelene kadar bekelyebiliyorlar. Ee, ben ne anladım bu işten? Zevki de kalmıyor sonuçta. Evet haklısın Steam'de oyunlar inidirim olduğu halde pahalı, ama bir zahmet Epic bu duruma el atmalı. Kaldı ki yıllar oldu hala ücretsiz verilen Control oyunu, kuponla alınan Detroit: Become Human da çökmeler yaşanıyor. Sırf Steam 5 saniye erken açılıyor diye savunacak değilim elbet. Demem şu ki, Steam kadar sağlam bir altyapı oluşturamadı o kadar.
 
Şöyle açıklayayım size; siz bir oyuna para veriyorsunuz ve parayla aldığınız oyunu zevkle oynamak da istiyorsunuz değil mi? Şimdi onca kullanıcılar Epic'te bir çok oyun alıp fazlasıyla sorunla karşılaşıp konu açanlar oldu buraya. Bitmek bilmeyen çözümler olsa dahi çözülmeyedebiliyor ve güncelleme gelene kadar bekelyebiliyorlar. Ee, ben ne anladım bu işten? Zevki de kalmıyor sonuçta. Evet haklısın Steam'de oyunlar inidirim olduğu halde pahalı, ama bir zahmet Epic bu duruma el atmalı. Kaldı ki yıllar oldu hala ücretsiz verilen Control oyunu, kuponla alınan Detroit: Become Human da çökmeler yaşanıyor.
Yaşamasam inanmazdım. :D Layers of Fear "Oops! The Game crashed" hatası
 
Şöyle açıklayayım size; siz bir oyuna para veriyorsunuz ve parayla aldığınız oyunu zevkle oynamak da istiyorsunuz değil mi? Şimdi onca kullanıcılar Epic'te birçok oyun alıp fazlasıyla sorunla karşılaşıp konu açanlar oldu buraya. Bitmek bilmeyen çözümler olsa dahi çözülmeyedebiliyor ve güncelleme gelene kadar bekelyebiliyorlar. Ee, ben ne anladım bu işten? Zevki de kalmıyor sonuçta. Evet haklısın Steam'de oyunlar inidirim olduğu halde pahalı, ama bir zahmet Epic bu duruma el atmalı. Kaldı ki yıllar oldu hala ücretsiz verilen Control oyunu, kuponla alınan Detroit: Become Human'da çökmeler yaşanıyor. Sırf Steam 5 saniye etken açılıyor diye sabunacak değilim elbet, Steam kadar sağlam bir altyapı oluşturamadı o kadar.

Ayrıca Steam de
Topluluk.
Atölye.
Sepet olayı ve bir sürü yararlı özellik var sırf bu özellikler yüzünden Steam'ı seviyorum.
 
İşte anlatmak istediğim olay bu. Yani ben para veriyorsam sıkıntı çıkarmadan, memnuniyetimi sağlayacak, verilen paranın hakkını verecek sadece oyun için değil elbet. Sorun olsa dair yardımcı olabilecek bir yapı gerekecek. Maalesef Epic'te böyle bir mevzu yok. Tüm oyunlardan %13 komisyonu alıyorsun, bari bi' hizmet sağla.
 
Mafia trilogy kupon ile indirimde 63 TL oluyor bence kaçmaz sonuçta Mafia 1 remake 155TL'den 95 almak yerine 3 oyunuda birlikte almış oluyoruz.
 
İnceledimde bugün de elimiz boş dönüyoruz arkadaşlar. Allah gönlünüze göre versin, imkanınız varsa ne mutlu size.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı