Epic Games indirimlerinden Assasins Creed alınır mı?

mamili

Decapat
Katılım
3 Ekim 2021
Mesajlar
653
Çözümler
3
Yer
Bursa
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İnternette Oddysey için paralı yama vardı ama bence Assasin Creed alacağına çok daha güzel aradığın tarzda oyunlar bulabilirsin. yinede assasin creed oynamak istiyorsan kaçırma fırsatı
 
Odyssey'i daha önce almıştım. 27tlye gelmişti. Ben çok beğendim. Oynanışı çok keyifli, gemi sürmek, tayfa toplamak, kale baskınları, savaşta taraf seçip savaş alanında savaşmak, suikastçi olmak. Yay kullanması keyifli, skill ağacı gayet güzel. Fazla ayrıntılı ounca beni yoruyor. Çok yavan da değil. İdeal bence. Düşününce bir kaç farklı oyunda yapabileceğin şeyi tek bir oyunda yapabiliyorsun ve kocaman bir açık dünya var. Oyunun fiyatı kaça geliyor bilmiyorum ama 50-60tl ise verilir bence. Türkçe yaması da var ben kurdum. Origins için bir şey diyemem. Bence ikisi çok benzer oynanışa sahip neredeyse aynı. Birini şeç bence. Bence Odyssey al.
 
@mamili üzerine 1-2 tane daha oyun koyup 80₺'ye alabilirsin. AC Odyssey Gold Edition, AC Valhalla standart ve division 2.

AC Valhalla delux, AC odessy Gold, AC Origin s delux Edition 160 TL'ye geliyor. Bu daha mantıklı dibi sanki.
Ubisoft Store'de 240TL tlik sepet yaptıgın zaman Legend22 kodu ile 160 TL indirim uygulayıp 80TL'ye alabilirsin ben 5 AC oyununu 86TL'ye almıstım alacagın 2 oyunla beraber.

Sanırsam her oyunun normal sürümünü almışsın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı