Epic Games indirme hızı düştü

PRIME H610MK

Hectopat
Yer
Osmangazi
Sabah saat 8.30 gibi Epic Gamesten GTA5 indirmesini başlattım. O sıralarda 10 MB/s hızda indiriyordu. Bilgisayarı öylece bırakıp okula gittim. Şimdş geldim ve kontrol ettiğimde 3 MB/s civarı indiriyor. Yaklaşık 92 GB inmiş.
Bunu nasıl hızlandırabilirim? İnternet Türknet 100 MBPS.

Epic'teki hız yanlış gosteriyor Görev Yöneticisi'nden kontrol edin asıl hız orada gösterilir.

Sunucuları kötü ancak bunu denerseniz indirme hızınız artabilir bende artmıştı
1677070045309.png

[HTTP] HttpTimeout=10
HttpConnectionTimeout=10
HttpReceiveTimeout=10
HttpSendTimeout=10

[Portal.BuildPatch]
ChunkDownloads=3
ChunkRetries=20
RetryTime=0.5

Epic'i bu yüzden sevmiyorum. Serverlar'ı dandik. GTA V'i bende indirdim geçen gün aynısı oldu. 100Mbps fiber kullanıyorum. Steam'da 13MB hızın altında indirmiyor ama Epic'te sürünüyor resmen. Ayarlardan bakar mısın indirme hızını kısıtlama yaptığın yer olacak oraya kendin değer gir girdiğin değerin altına düşmüyordu sanki indirme hızı bir dene istersen.

Sabah saat 8.30 gibi Epic Gamesten GTA5 indirmesini başlattım. O sıralarda 10 MB/s hızda indiriyordu. Bilgisayarı öylece bırakıp okula gittim. Şimdş geldim ve kontrol ettiğimde 3 MB/s civarı indiriyor. Yaklaşık 92 GB inmiş.
Bunu nasıl hızlandırabilirim? İnternet Türknet 100 MBPS.
Epic Games in Türkiye Sunucusu olmadığı için orda gözüken indirme hızı yanlış. Görev Yöneticisinden indirme hızını görebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı