Epic Games "Kara Cuma 2023" indirimleri bu akşam 19.00'da başlıyor

Şu an bazı oyunlar Steam tarafında "Global" fiyatta. Bunların tabii sürekli böyle kalacağını düşünmüyorum ben. En azından 1 Hafta içinde fiyatları biraz aşağı çekip kura özel fiyat yapabilirler.

Yoksa yani hiç kimse bu fiyatlara bakmaz ve oyun satamaz. Steam ha var ha yok olur.

Heee tabii başından beri umursamazlar diyorum ama hiç de belli olmaz. Bu fiyatlar korkunç çünkü.

Önceden %50 bir satış oluyorsa, grafiği dibe indirecek rakamlar bunlar.

Son düzenleme:
@Aspect15 @Smuya cümlemin sonundaki unlemden de anlatabileceğiniz gibi ciddi değildim o yazımda. Yoksa ben çoktan seçimimi korsana dönmek şeklinde yaptım.
Ben o yazıdan bahsetmiyorum hocam. Sizin sunduğunuz konu gayet yerinde bir konu zaten. Ben bu anlamda ciddi olanlara yazdım bunu. Ha bu arada alacağınız oyun herhangi bir mağazada size ucuz geliyor ise korsan yerine satın alın bence.

Şu an bazı oyunlar Steam tarafında "Global" fiyatta. Bunların tabii sürekli böyle kalacağını düşünmüyorum ben. En azından 1 Hafta içinde fiyatları biraz aşağı çekip kura özel fiyat yapabilirler.

Yoksa yani hiç kimse bu fiyatlara bakmaz ve oyun satamaz. Steam ha var ha yok olur.
Arkadaşlar o işi bir geçin. TL dönemlerinde yapımcılar anlamıyor ve “TL mi? O ne la” deyip geç geç yapıyorlardı sonra 50 dolarlık oyun bize çok daha ucuza çıkıyordu. Ama dolar olunca yapımcı anlıyor ve kafasında şunu düşünüyor “Türkiye babamın ülkesi mi arkadaş? 60 dolar ise bunlara da 60 dolar.”

Arkadaşlar o işi bir geçin. TL dönemlerinde yapımcılar anlamıyor ve “TL mi? O ne la” deyip geç geç yapıyorlardı sonra 50 dolarlık oyun bize çok daha ucuza çıkıyordu. Ama dolar olunca yapımcı anlıyor ve kafasında şunu düşünüyor “Türkiye babamın ülkesi mi arkadaş? 60 dolar ise bunlara da 60 dolar.”

Biraz olsun düşürürler yoksa ben her yerde diyorum. Ülkeye özel fiyatlandırma hayatta yapamazlar diye.

Nasıl CP77 60 Dolar gibi bir fiyattan çıkıp 44 Dolara indiyse. 60 Dolardan kötü 44 Dolardan iyi diyelim.

En azından 3-5 düşürürler. Tabii düşürmeyedebilirler. Göreceğiz

Mübarek Cuma'ya "Kara" diyenlerden hiçbir şey almam, siz de almayın!

%52 Max :D (!)

Biraz olsun düşürürler yoksa ben her yerde diyorum. Ülkeye özel fiyatlandırma hayatta yapamazlar diye.

Nasıl CP77 60 Dolar gibi bir fiyattan çıkıp 44 Dolara indiyse. 60 Dolardan kötü 44 Dolardan iyi diyelim.

En azından 3-5 düşürürler. Tabii düşürmeyedebilirler. Göreceğiz
Türkiye’yi bilmeyen firmalar asla düşürmezler zaten. Dediğim gibi adamlar Türkiye babamın ülkesi mi? Diye düşünür zaten. Tanıyanlar da ufak ufak indirimler yapacaklardır. Bu millet oyundan vazgeçemiyor olarak kaydedilmiş arkadaşlar. Oyunları zamanında 900 liraya aldık tamam almanız çok iyi bir şey sonuç olarak gücü yeten herkes orijinal oyun almalı. Ancak siz alım gücünün üzerinde alımları ard arda yaparsanız şirkette “Burada ekmek var” olarak düşünür doğal olarak.

Epic Games'te acaba mesela Steam'in Half-Life'a yaptığı gibi bazı oyunlarına %100 indirim yapar mı?
Half-Life, Steam'in sahibi Valve'a ait. Ondan dolayı %100 indirim yapıldı.

Epic Games her hafta oyun dağıtıyor, o kadar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı