Epic Games kuponuyla oyun önerisi

tolkien

Megapat
Merhabalar, Epic Games üzerinden kupon kullanarak oyun alacağım fakat ikilemde kaldım. İki fotoğraf arasından hangisi daha mantıklı? Ya da önereceğiniz başka oyun var mıdır? Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• sadasdasf.jpg
    sadasdasf.jpg
    49,9 KB · Görüntüleme: 182
  • sadsad2.jpg
    sadsad2.jpg
    51,8 KB · Görüntüleme: 183
Sizi bilmem ama Metro Exodus'un daha iyi olduğunu söyleyebilirim bana göre. Size kalmış Anno'yu sevdiyseniz onu alabilirsiniz.

Borderlands 3 konusunda ısrarcı değilim aslında. Borderlands çıkarıp metro alabilirim, dediğiniz kadar iyiyse.

Aga Metro Exodus tam anlamıyla mükemmel bir oyundu diyebilirim tabii ki eski oyunlarınıda oynadıysanız elbette daha yeni bitirdim bütün anılarım taze ve eskiden kalmış toz pembe anılar değilmetro exodusu listene almanı ısrarla tavsiye ederim.

Aga Metro Exodus tam anlamıyla mükemmel bir oyundu diyebilirim tabii ki eski oyunlarınıda oynadıysanız elbette daha yeni bitirdim bütün anılarım taze ve eskiden kalmış toz pembe anılar değilmetro exodusu listene almanı ısrarla tavsiye ederim.

Önceki oyunlarına sahibim fakat metro 2033 redux oyununu bir türlü açamıyorum. Sürekli hata veriyor ve çözemiyorum da.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı