Epic Games Launcher 0xc00007b hatası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşletim sistemi
Windows 10

Oguz7144

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, hayatımda ılk kez karsılastım bu problemle. Technopat'da Recep Baltas abımızın yayınladıgı vıdeoyu ızledım ancak onda cıkan hatalardan farklı cıktı hatalar bende bıraz. Bende DLL yerıne farklı hatalar vardı. Sadece wowlog.dll gosterıyordu ancak onu da sılmek ıstedıgımde TrueInstellar sıze ızın vermelıdır dıyordu, o yuzden sılıp yenısınıde ındırıemedım. Lafı uzatmadan sıze log dosyasını atıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu konuyu incelediniz mi?

Bu konuyu incelediniz mi?

Merhaba evet ınceledım ancak yardımcı olmadı.
Xınput DLL sildim/ D3DCOMPILER_43.DLL sılıp direx kurulum yaptım ancak olmadı. Wowlog olabılır mı bılmıyorum ama onu da denemek ıstemıyorum bılen bırısı log dosyamı ıncelemeden.
Bu arada wow.log64DLL (SystEM32DEKInı degıl) sılıp dırextle tekrar kurdum ama hata aynı devam edıyor.

Son düzenleme:
C:\Windows\SysWOW64\D3DCOMPILER_43.dll silin.

DirectX İndirme Aracı
Akşam eve dönünce deniyicem. Teşekkürler
merhaba bu dosyayı soyledıgınız adreste tarattım sılmek ıstedıgımde bu dosya artık bu konumda degıl dedı. system32 ye baktım orda mevcuttu ordan sılıyorum sımdı

merhaba bu dosyayı soyledıgınız adreste tarattım sılmek ıstedıgımde bu dosya artık bu konumda degıl dedı. system32 ye baktım orda mevcuttu ordan sılıyorum sımdı
evet sorun cozuldu teşekkurler. ama sımdıde unreal engıne crasher reporter hatası mevcut

logfıle dosyasını attım
merhaba. launcherı komple sıldım tekrar yukledım sonunda acıldı her sey ıcın tesekkurler 1 haftalık problemın ardından kurtuldum sonunda.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı