Çözüldü Epic Games Launcher açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Epic Games Launcher uygulamasına tıklayınca açılmıyor haliyle hesaba giriş ekranına ulaşamıyorum. Sorunun videosunu atıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Not: Temiz kurulum yapıldı. Ekran kartı DDU ile kaldırılıp tekrar yüklendi.
Sistem bilgilerim: i5 7300HQ işlemci, 16 GB RAM, GTX 1050 ekran kartı. Windows sürümüm 2004 ve Windows 10 Home Single Language 64 Bit işletim sistemi kurulu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sorun TV üzerinden bağlanılarak çözülmüştür.

Çözüm:
  • DDU ile Intel ekran kartı sürücüsü kaldırıldı.
  • En güncel sürücü Intel'in sitesinden indirilip kuruldu.
Ayrıca açılmayan Stick Fight Game oyunu da açıldı.
AV'yi devre dışı bırak çözülmezse rapor gönder.

Epic Games'i yönetici olarak çalıştırın, bu hata genelde Windows güncel olmadığında ortaya çıkıyor Windows'unuzu en son güncellemeye yükseltin.

@marcel'o müsait olunca dönüş yapacağım size. Ondan önce şunu da söyleyeyim belki bu durumla ilgisi olabilir. C ve D diski olarak iki bölüm halinde kurulum yapmıştım. Tencent Game emülatör indirip kurmuştum. O nedense D diskimde Program Files ve Temp dosyası oluşturmuş. Silmeye çalışsam da silinmiyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı