Epic Games Launcher 'Hesabına giriş yapılıyor..' hatası

exterhoon

Decapat
Daha önce sıkıntı yokken bugün böyle bir hata veriyor. Epic Games launcher açılıyor ve bu yazı çıkıyor, gitmiyor. Sebebini bilen varsa yazsın lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de hala düzelmedi ya. Denemediğim şey kalmadı.
Dün gece bilgisayara format attım, 1903 sürümünü yükledi. Her şey tamamen güncel ve sıkıntısız çalışıyor ama Epic'de düzelme yok malesef. Attığım ticket'lara verilen cevaplar internette kolaylıkla ulaşabileceğiniz işe yaramayan yöntemler. Şaka gibi gerçekten, koskoca firmayız oyunları "exclusive" alıyoruz diye övünmeyi biliyorlar ama müşterilerinin sıkıntısını iki gün boyunca halledemiyorlar, komik. "Gerçekten yardımcı olmak istiyorsanız, canlı destek verin" diye e-mail attım bakalım ne cevap gelecek, sonuçları buraya yazarım.

Aynı sorunu ben de yaşıyorum 2 gündür. Eskiden açılan program şimdi açılmıyor. 3 4 kere kaldırıp tekrar kurdum, DNS değiştirdim fakat hala tık yok. Çözüm önerisi olan yazabilir mi?
Sorunu çözdüm arkadaşlar, interneti kablo ile alıyordum, WiFi ile uygulamaya giriş yapınca direk girdi. Kabloyla giriş yapıyorsanız WiFi ile girmeyi deneyin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…