Epic Games Launcher kasıp ve donuyor

metehanogutur

Centipat
Daha fazla  
Epic Games hesabımı uzun zamandır kullanmaktayım, başlarda kütüphanemde fazla oyun yokken çok zorlanmadan açılıyor ve istediğimi yaptırıyordu. Sistemin artık eski sayılır bu zamana göre 2011 yılına ait. Artık Epic Games Store's girmeye çalıştığında veya kütüphanemi görmek istediğimde başlarda açılıyor sonra kasıyor ve donup kalıyor hiçbir şey yapamıyorum. Ayrıca bu kasmanın üzerine bir de bilgisayarı aşırı kastırıyor ve reset atarak kendine getiriyorum.

Sorunu Epic Games'e mail göndererek çözmeye çalıştım ancak sorunun internetimden kaynaklı olduğunu söylüyorlar. Ama internetimde bir sorun yok yani rahat bir şekilde giriyorum internete bilgisayardan ayrıca bana Epic Games Launcher'ı kaldır veya webcache klasörünü sil gibi önerilerde bulundular ve bunlari denedim.

Bu sorunu veya benzerini yaşayan ve çözebilmiş olan varsa, bu işlerden anlayanlar varsa yardımcı olursa sevinirim.

Not: Daha önce Technopat hesabım olmadığı için sitenin yapısını tam olarak bilmiyorum eğer soruyu yanlış sorduysam kaldırılabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı