Epic Games NBA 2K21 MyCareer kayıt edilmiyor

ModE

Hectopat
Daha fazla  
Epic Games'ten indirdiğim NBA2K21'de MyCareer modunda oluşturduğum karakter bir süre sonra siliniyor. 3 kez aynı karakteri açtım 3'ü de silindi. Harcadığım paralar da boşa gidiyor doğal olarak. Yabancılarda da yaşayanlar var fakat çözüm bulamadım ben. Bilen, yaşayan varsa yardımcı olabilir mi?

Çözümü pek fazla yok.Fix getirmelerini bekliyeceğiz çünkü çok çok çok fazla kişi epicten aynı anda hesap açarak oyunu indirdi ve aynı anda oyuna girdi.Bu sayede steam yada diğer platformların server kalitelerinden yoksun olan epic games serverleri sıkıntıya girdi,oyuncu kitlesine ve bu yeni gelen kitleye iyi bir oyun deneyimi sunamamış oldu.NBA2K2021 Zaten 2021 oyunu olduğu için daha 2 - 3 aya fix getirilmeye başlanır diye düşünüyorum,o zaman tekrar denersin.

Çözümü pek fazla yok.Fix getirmelerini bekliyeceğiz çünkü çok çok çok fazla kişi epicten aynı anda hesap açarak oyunu indirdi ve aynı anda oyuna girdi.Bu sayede steam yada diğer platformların server kalitelerinden yoksun olan epic games serverleri sıkıntıya girdi,oyuncu kitlesine ve bu yeni gelen kitleye iyi bir oyun deneyimi sunamamış oldu.NBA2K2021 Zaten 2021 oyunu olduğu için daha 2 - 3 aya fix getirilmeye başlanır diye düşünüyorum,o zaman tekrar denersin.
Eski savelerimin geri gelmesini istiyorum acaba düzelince gelir mi çünkü 4 tane save silindi :(

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı