Epic Games Epic Games Neden Sevilmiyor?

Oyunlara mod kurmak işkence ve aynı zamanda Launcher berbat.

FPS göstergesi Steam'deki gibi rahat bir şekilde arkadaslarinla irtibata gecememen davet yollayaman gibi bir sürü nedeni var.

Arkadaşlar oyunlar ucuz diyorsunuz ama 13 şubatta indirimler bitince zam gelirse görürüm sizi.

Launcher çok kalitesiz ve bunları bir sürü kullanıcı söylemesine rağmen değiştirmiyorlar. Tek kullanma sebebim şu an Steam'de oyunlar aşırı arttı Epic'te daha uyguna bulunabiliyor. Aynı fiyata aynı oyunlar Steam'de olsa direkt sileceğim.

Çoğunluk steam'e alistiklari icin Epic'i rakip olarak görüp istemiyorlar. Diger bir neden launcher yavas olması. Bu yuzden gog galaxy kullanin derim. Epic hesabini bagladiktan sonra, launcher la ugrasmak zorunda olmazsiniz. Onun haricinde güzel bi platform bence. Verdiği oyunlarla oyuna parası olmayanların oyun oynayabilmesini sagladi.

Ben Epic Games'i severim. Launcher'ı umurumda değil. Oyun hediye etme falan yok ama olsun. Şu an oyunlar ucuz ama artacak yakında. Ücretsiz oyun da dağıtıyorlar. Ben bir ara 15 TL'ye Epic'ten Witcher 3 almıştım. FIFA 23 de almıştım. Oyunu açacağım zaman masaüstünden tıklıyorum ve açılıyor. Bana göre Epic Games iyi, Steam de iyi.

Niye sevilsin ki? Sadece bedava oyun veriyorlar, ne bir arayüz gelişimi ne başarım sistemi. Bak Ubisoft Connect sırf kendi oyunları için Remote Play sistemi yaptı ama bu Epic Games'te tık. Launcher rezil, her şeyi rezil. Bir tek bedava oyun veriyor.

Sırf launcher yüzünden. Ha ben bayılırım o ayrı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…