Epic Games Epic Games Neden Sevilmiyor?

@Berkay Kiraz verdiği bedava ve indirimli oyunlar olmasa Epic Games'in yüzüne bakan olmaz. Verdiği bedava ve indirimli oyunlarla ayakta duran platform.

Niye sevilsin ki? Sadece bedava oyun veriyorlar, ne bir arayüz gelişimi ne başarım sistemi. Bak Ubisoft Connect sırf kendi oyunları için Remote Play sistemi yaptı ama bu Epic Games'te tık. Launcher rezil, her şeyi rezil. Bir tek bedava oyun veriyor.

O bedava oyunlar hayalimi gerçekleştirdi. Sayelerinde Death Stranding ve 3 DLC'ye sahip oldum ve GFN'de tadını çıkarttım. Epic olmasaydı orijinal oyuna hayatta erişimim olmazdı.

@89666 aynen kanka. Daha bir launcher yapamayan platform geçer Steam'i.

@89666 aynen kanka. Daha bir Launcher yapamayan platform geçer Steam'i.

Launcher'ında sorun görmedim ben. Kullanıcı incelemesi yok ama dergilerin vb. incelemesi var, bana yeterli. Zaten çoğu kullanıcı toxic inceleme yapıyor. Pazar da olmasın, çok mu önemli? Kullanan birisi değilim. Oyunlara mod kuran birisi de değilim zaten.

Pazar evet, önemli ve ikincisi de launcher önemli. Sorunu fazla, aşırı kasma ve donmalar oluyor.

Launcher'ında sorun görmedim ben. Kullanıcı incelemesi yok ama dergilerin vb. incelemesi var, bana yeterli. Pazar da olmasın, çok mu önemli? Kullanan birisi değilim. Oyunlara mod kuran birisi de değilim zaten.

Epic oyunlarına da mod kuruluyor zaten, Steam savunanların çoğu profilinde başarılarını görüp zevke gelmeyi seven ve oynama süresini de görmek isteyen tipler. 728182781 saat CS:GO oynamış onu profilinde sergilemesi lazım.

Launcher hantal diyenler nasıl bir sistem kullanıyorlar anlamıyorum, bende kasmıyor?

Epic oyunlarına da mod kuruluyor zaten, Steam savunanların çoğu profilinde başarılarını görüp zevke gelmeyi seven ve oynama süresini de görmek isteyen tipler 728182781 saat CS:GO oynamış onu profilinde sergilemesi lazım.
12 13 yaşındayken bende Steam profili sergilerdim ama ne kadar gereksiz olduğunu anladım, hatta Epic'de profil olmaması çok daha iyi bence. Steam'in sonu gelir yakında, en azından Türkiye'de. Oyun fiyatları büyük etken olur. Epic zam yapmazsa Steam'in önüne geçer.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı