Epic Games Epic Games Neden Sevilmiyor?

@maximilian borsodi Mesela şöyle anlayabilir miyiz?

Benim eski sistemde Steam varlığını belli etmezken Epic Games bilgisayarı acayip yoruyordu ve resmen sağ tık yapılmıyordu masaüstünde.

Steam da yaz indirimleri belirleyici oluyor. Şahsen Steam.

Steam bitmez hocam, o kadar da uçmayın.
Profil sergileme çok saçma gerçekten ona katılıyorum, anime kızıyla profilini donatanlar ayrı bir örnek zaten.

Steam bitmez hocam, o kadar da uçmayın.
Profil sergileme çok saçma gerçekten ona katılıyorum, anime kızıyla profilini donatanlar ayrı bir örnek zaten.
Bitmez ama kullanan bayağı azalır. 1000 liraya oyun satarlarsa insanlar almaz. Daha sade olduğu için Epic'i daha güzel buldum ben. Kimseye kendimi sergilemek ya da topluluğa karışmak gibi bir niyetim olmadı hiçbir zaman.

Launcher'i kötü bedava oyunları oradan oynarım para ile alırsam her zaman Steam'den alırım belki Launcher'i iyi yapsalar daha fazla kullanıcıları olurdu.

Launcher'ın arayüzü hiç kullanışlı değil. Çok ağır çalışıyor. İnternetimin iyi olmasına rağmen indirme hızı beklenenden düşük. Oyunlar hakkında görüş belirtemiyoruz. Profilimizi özelleştiremiyoruz. Arkadaşlar ile mesajlaşma yok. Epic Games Launcher'ın gideceği daha çoooook yolu var. Bir kaç tane oyunu Epic'de beleş olmasına rağmen daha üst paketleriyle beraber Steam'den satın aldım. (Metro serisi, Elite Dangerous( + Odyssey)). Epic'te GTA 5 ve Crysis Remastered serisini oynuyorum. Diğer oyunlar da büyük çoğunluğu Steam'de.

Oyunu 1000 liraya satan Steam değil yalnız oyun şirketleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…