Zam yapan Epic veya Steam değil. Şirketler çoğu zaman Epic'de oyun sattıklarını bile unuttukları için geç güncelliyorlar orada.Epic zam yapmazsa Steam'in önüne geçer.
Yapımcılara para verip PC sektörünü tekelleştirmesi , çöp bir launcherı olması gibi. Adamlar kaliteli bir iş ortaya koyamayınca paralarıylainsanların gönlünü kapmaya çalışıyor. Bakın mesela sizce RDR 2 neden Steam'e geç geldi ?İnsanlar neden Epic Games'i sevmiyor anlamıyorum. Adamlar her hafta düzenli bedavaya oyun veriyorlar. Daha yeni Steam'de 400 TL olan Wither 3'ü Epic'ten 15 TL'ye aldım. Özellikle Türk oyuncular için iyi bir oyun servisi olmasına rağmen insanlar sürekli küçümsüyor. Bunun nedenini bilen yazabilir mi?
Steam ayıp etmiş 1000 liraya satmakla. Neden bu fiyata kafasına göre satıyormuş ki?Bitmez ama kullanan bayağı azalır. 1000 liraya oyun satarlarsa insanlar almaz. Daha sade olduğu için Epic'i daha güzel buldum ben. Kimseye kendimi sergilemek ya da topluluğa karışmak gibi bir niyetim olmadı hiçbir zaman.
Yapımcılara para verip PC sektörünü tekelleştirmesi , çöp bir launcherı olması gibi. Adamlar kaliteli bir iş ortaya koyamayınca paralarıyla insanların gönlünü kapmaya çalışıyor. Bakın mesela sizce RDR 2 neden Steam'e geç geldi?
Oyun oynamak lüks oldu artık. 2021'e kadar yine bir şekilde oyun alabiliyorduk.Steam ayıp etmiş 1000 liraya satmakla. Neden bu fiyata kafasına göre satıyormuş ki?![]()
![]()
İnsanlar neden Epic Games'i sevmiyor anlamıyorum. Adamlar her hafta düzenli bedavaya oyun veriyorlar. Daha yeni Steam'de 400 TL olan Wither 3'ü Epic'ten 15 TL'ye aldım. Özellikle Türk oyuncular için iyi bir oyun servisi olmasına rağmen insanlar sürekli küçümsüyor. Bunun nedenini bilen yazabilir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.