Epic Games Epic Games Neden Sevilmiyor?

kısa özetini vermişsiniz hocam.

İndirme hızım normalden yüzde 30 daha düşük. Oyunların çoğunu optimize çalıştıramıyor. Fiyatlarından başka hiçbir şeyini sevmiyorum.

Umm, buraya rahat rahat yazarsam uyarı yiyeceğimden korkuyorum

Discord'un varsa verebilirsin hocam ya da metin belgesine yazıp SS'ini hızlı resim.com'dan linkini de atabilirsin.

Hocam benim merak ettiğim işte bu sitelerden hangileri güvenlidir? Yoksa crack yazıp indirmesini ben de biliyorum.

Arayüzü kötü, oyun indirmek ve puanlamak dışında bir özellik yok, çoğu zaman hata veriyor, bazı PC'lerde açılmıyor.

Hocam NOBK izliyorsunuz galiba.

Arayüzü kötü, oyun indirmek ve puanlamak dışında bir özellik yok, çoğu zaman hata veriyor, bazı PC'lerde açılmıyor.

Hocam NOBK izliyorsunuz galiba.
evt EPİC KULLANMAYALIM AVKADAŞLAR TEŞEKKÜVLER

Dediklerinize katılıyorum fakat bu dediğinize katılmıyorum çünkü bazen harbi iyi oyunlar veriyor. Dediğiniz gibi Launcher'ı çok rezil.

Şu ana kadar hatırladığım bir GTA 5 metro wolfestein verdiler ben başka bir oyun hatırlamıyorum hepsi gereksiz oyunlar.

Hocam benim merak ettiğim işte bu sitelerden hangileri güvenlidir? Yoksa crack yazıp indirmesini ben de biliyorum.
Crack oynama, belese oyun oynayayim derken elindekinden de olursun.
Yok ben bu riski alabilirim diyorsan. Sonra buraya gelip pc ye virüs girdi, hesabim calindi, ne yapmaliyim diye konu açma.

Ücretsiz oyunu ara sıra GOG'da veriyor neden bu kadar popüler değil.

Ücretsiz oyunu ara sıra GOG'da veriyor neden bu kadar popüler değil.

GOG TL'yi getirse ve kendine bir Launcher yapsa Steam kadar iyi olur mgs serileri gibi bir sürü eski seri sadece GOG'de var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…