Epic Games oyun iade etme

Em1RST

Megapat
Daha fazla  
Epic Games'den aldığım oyunu iade edeceğim. Destek ekibine ulaştım bana oyunu aldığıma dair faturayı (invoince ID) görünecek şekilde ekran görüntüsü alıp atmamı istedi. Tam olarak anlayamadım da şu an ne yapmam gerek? Bir de ekran görüntüsünü hangi e posta adresine atacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Epic Games'den aldığım oyunu iade edeceğim. Destek ekibine ulaştım bana oyunu aldığıma dair faturayı (invoince ID) görünecek şekilde ekran görüntüsü alıp atmamı istedi. Tam olarak anlayamadım da şu an ne yapmam gerek? Bir de ekran görüntüsünü hangi e posta adresine atacağım?

Hesabının kayıtlı olduğu mail adresine fatura gidiyor. O faturada da istedikleri kod yazıyor. Onu göndermeni istemişler.

Hesabının kayıtlı olduğu mail adresine fatura gidiyor. O faturada da istedikleri kod yazıyor. Onu göndermeni istemişler.
Direk onu yazıp mı göndereceğim yoksa ekran fotosu mu alayım ? Bide hangi mail adresine atacağım bana yazdıkları yere mi
Oyunu aldığında mail geliyor. Onun görüntüsünü sana dönüş yapan maile cevap olarak atacaksın.
Yazıp göndersem birşey değişir mi

Anladığım kadarıyla Epic'ten oyun aldığınızda e-mailinize Invoice ID içeren yani faturanızı içeren bir mail düşüyor, o mailin ekran görüntüsünü olduğu gibi maile cevap vererek yollayacaksınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı