Epic Games oyun iade işlemi nasıl yapılır?

abraham42

Centipat
Merhabalar. Bugün Snowrunner aldım fakat alırken 60TL kupon vardı. Bunu kullanarak 68 TL alacaktım ama Epic Games 128TL çekti. Ben de iade edip tekrardan almak istiyorum fakat iade etme seçeneği mevcut değil. Sadece E-mail'e fiş gönderme seçeneği var. Ne yapmam lazım?

Bize ulaşın kısmından talebinizi gönderirseniz size daha doğru bilgi verirler şu an iade seçeneğinin neden gözüktüğüne dair bir şey diyemiyorum.

Aldığınız oyunun iade edilebilir olduğu bilgisine sahip misiniz? Çünkü bazı oyunlarda iade edilebilirlik mevcut olmamaktadır. Kupon konusunda bir hata yapıp, kullanmadıysanız Epic Games'e destek talebi oluşturabilirsiniz.​

İade edilebilir ibaresi tam olarak nerede yazıyor? Satın alırken işaretliydi. Zaten otomatik olarak işaret koyuyor üzerine.

İade edilebilir ibaresi tam olarak nerede yazıyor? Satın alırken işaretliydi. Zaten otomatik olarak işaret koyuyor üzerine.
Normâl şartlar altında "Hesap" sayfanızdan "İşlemler" bölümüne girdiğinizde iade talebi edeceğiniz oyunun üzerine tıkladığınızda "İade Talep Et" düğmesinin görünmesi gerekiyor; eğer görünmüyorsa iade talebi oluşturmanızda bir kısıtlama veyahut bir hata olmuş olabilir. Epic Games'e destek talebi oluşturmanızı öneririm.​

Talep attım. Yardımlarınız için teşekkür ederim iyi geceler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…