Merhabalar. Bugün Snowrunner aldım fakat alırken 60TL kupon vardı. Bunu kullanarak 68 TL alacaktım ama Epic Games 128TL çekti. Ben de iade edip tekrardan almak istiyorum fakat iade etme seçeneği mevcut değil. Sadece E-mail'e fiş gönderme seçeneği var. Ne yapmam lazım?
Aldığınız oyunun iade edilebilir olduğu bilgisine sahip misiniz? Çünkü bazı oyunlarda iade edilebilirlik mevcut olmamaktadır. Kupon konusunda bir hata yapıp, kullanmadıysanız Epic Games'e destek talebi oluşturabilirsiniz.
aldığınız oyunun iade edilebilir olduğu bilgisine sahip misiniz? Çünkü bazı oyunlarda iade edilebilirlik mevcut olmamaktadır. Kupon konusunda bir hata yapıp, kullanmadıysanız Epic Games'e destek talebi oluşturabilirsiniz.
Normâl şartlar altında "Hesap" sayfanızdan "İşlemler" bölümüne girdiğinizde iade talebi edeceğiniz oyunun üzerine tıkladığınızda "İade Talep Et" düğmesinin görünmesi gerekiyor; eğer görünmüyorsa iade talebi oluşturmanızda bir kısıtlama veyahut bir hata olmuş olabilir. Epic Games'e destek talebi oluşturmanızı öneririm.
normâl şartlar altında "hesap" sayfanızdan "işlemler" bölümüne girdiğinizde iade talebi edeceğiniz oyunun üzerine tıkladığınızda "iade talep et" düğmesinin görünmesi gerekiyor; eğer görünmüyorsa iade talebi oluşturmanızda bir kısıtlama veyahut bir hata olmuş olabilir. Epic Games'e destek talebi oluşturmanızı öneririm.